Hirdetés
Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
válasz
bobsys
üzenetére
Se a Wistám se a Windows 7 nem warez hanem dobozos bolti!Eddig soha nem csinálta egyik sem ezeket a hibajelenségeket csak miota ráraktam az IDE SATA átalakitót a HDD re azota szenvedek.Egy párszor ujraraktam már a gépeimet ezekkel a lemezekkel minden gond nélkül
Eredeti kérdés:Sziasztok a problémám a következö.
Alaplap MSI K7N4 ultra 2x512RAM Nvidia 7600GT
Ma vettem egy ide Sata átalakitót és a HDD-t átraktam a SATA portra .Ezek után kezdödtek a bajok.
A Windows Vista és a Windows 7 is elkezd települni az elsö ujrainditásig utánna ez a képernyö fogad:
Windows falled to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix problem:
1. insert your windows installation disc and restart your computer.
2. chose your language settings, and then click "next"
3. click "repair your computer."
If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: /windows/system32/winload.exe
status: 0xc0000221
Info: The file is possibly corrupt. Its header checksum does not mutch the cumputed checksum.
Probáltam ujratelepiteni leformáztam a HDD-t töbször is de semmi
Megjegyzés:Amit ir a javitásrol azt is probáltam de ugyanez a képernyö fogad.
SEGITSETEK
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs