Hirdetés
Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
Szeretném felgyorsitani a rendszert majd egy új gép eljövetelével. Tapasztalataim szerint hiába van a legújabb proci és gyors ram, a programok betöltődése és ugy nagy vonalakban a windows nem gyorsul semmit. A játékok és render az igen, de a windows nem.
És szerintem a winyó a hunyó. 2x64Gigás SSD-t tervezek raid-be kötni. Ezen lenne a win7 és a programok.
Memória terén hogy lehet ügyeskedni szokatlanul? kb 40k-ból kijön 4giga 2ghz-es DDR3, vagy van egy másik ötletem elméletben annyi hogy 8-16giga ram, ebböl ramdisk-et létrehozni amiről megint csak futhatnak dolgok pl böngésző cache..
Lapozofilet ram-ra rakni, hogy gyakorlatilag a vinyótól se függjön a gép az hülyeség? Ha jól tudom akkor hülyeség ha nincs elég ram és AZÉRT hasznalja a lapozofilet a gép. De ha van elég ram, akkor is használ valamennyit. Ha ez is a RAM-ra lenne erőltetve (ramdisk-kel) az hülyeség?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs