Hirdetés
Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tudod mit csináltam mostanság?? Költöztem.

Azóta csinálja, mióta áthoztam az új helyre. Biztos nem akart jönni szegény, vagy vmi
Viccet félretéve, nem emlékszem semmi olyan telepítésre, módosításra, ami ilyen hatással lehetett volna a gépre.
Ha VGA hiba lenne, akkor valóban úgy tudnám elképzelni, hogy egyáltalán nincs kép, egyik boot után sem. Ettől függetlenül lehet szétkapom majd és lehúzgálok pár dolgot, hátha történik valami...bár gyanús most a dolog kicsit, mert egyből elindult elsőre az imént mikor bekapcsoltam. Na még 1-2 teszt, aztán meglássuk. Mindenesetre köszi a választ!
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest