Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tudod mit csináltam mostanság?? Költöztem.

Azóta csinálja, mióta áthoztam az új helyre. Biztos nem akart jönni szegény, vagy vmi
Viccet félretéve, nem emlékszem semmi olyan telepítésre, módosításra, ami ilyen hatással lehetett volna a gépre.
Ha VGA hiba lenne, akkor valóban úgy tudnám elképzelni, hogy egyáltalán nincs kép, egyik boot után sem. Ettől függetlenül lehet szétkapom majd és lehúzgálok pár dolgot, hátha történik valami...bár gyanús most a dolog kicsit, mert egyből elindult elsőre az imént mikor bekapcsoltam. Na még 1-2 teszt, aztán meglássuk. Mindenesetre köszi a választ!
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest