Hirdetés
Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Morden: pont ez az, hogy Win7-ben sok service egymásra épül, és nem lehet leállítani a többségét, ahogy vizsgálgattam párszor rövid ideig. Van több olyan hálózati szolgáltatás, aminek semmi haszna az én szempontomból, mégis használják dolgok, és nem lehet leállítani, stb stb...
Igazából az lepett meg, hogy milyen komor, harcias, barátságtalan válasz jött, például tőled is. Biztos én értem félre, ha nem ilyennek szántad, én értelmezem rosszul. Nyilván az volt a gond, hogy én más célból kérdeztem rá ezekre, mint a többség.
Mondok még egy szempontot, amire NEM jó a Win7, a sok memóriahasználata miatt: virtuális gépként használni. Tudom, tudom, nem erre tervezték.

Mindegy, ettől függetlenül köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Aktív témák
- BIOS topic
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest