Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Finwe
őstag
Igen, az az a mappa. Tuti ebbe lettek bemásolva mert ugyan nem enged hozzáférni de sokáig megy a zöld csík az elérési úton mint amikor egy mappa tartalmát olvassa be.
Hogyan lehet "sajátommá" tenni?
A tulajdonságok/biztonság fülön mindent hozzáadtam ehhez a felhasználóhoz, csak a speciális engedélyeket nem engedi, ki sem lehet választani.
Tehát most a keresett mappa a lakatoson belül van és továbbra sem lehet megnyitni. Próbáltam tcmd-vel és rendszergazdai parancssorból is. Intézőn keresztül ezeket az üzeneteket kapom:

Ezek jó régi képek, ide is már én mentettem ki egy korábbi lemezről, még nem készült róla plusz mentés......
szerk: természetesen rákerestem a képekre. nincsenek sehol a gépen.
Finwe
Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest