Hirdetés

Aktív témák

• Biriboyka

senior tag

HELP!
    Történet a következő: Feltettem egy SSD-re a win7-et. Aztán ahogy csatlakoztattam a HDD bölcsőm amiben volt egy filmeket tartalmazó vinyóm - ESATA-val csatlakozotattam -valami oknál fogva nem ismerte fel. Aztán valamiért megtalálta aztán amikor megnyitottam szépen be is olvasta. Kis idő múlva ( nem találtam leválasztó ikont ) kikapcsoltam a bölcsőt és betettem egy másik vinyót amit szintén nem ismert fel. Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam amikor a bölcsőben lévő vinyónál futott egy vinyóelenőrzés mintha hibás lett volna. Megijedtem és kikapcsoltam az ellenőrzés során a gépet majd ismét vissza, amikor pedig beléptem a fájlkezelőbe szépen mutatta a könyvtárakat, de amikor megnyitottam az egyiket ott volt a filmekkel teli könyvtár ami a másik vinyón volt.
    Lefutattam egy ellenőrzést Total Commanderen keresztül amikor az futott, kiírt egy hosszabb szöveget, meg azt, hogy valamilyen "FOUND" konyvtárba helyezi azokat a könyvtárakat amikben a filmek voltak( vagy valami ilyesmit írt, nem olvastam el teljesen csak leokéztam ), aztán ez a könyvtár valahogy eltűnt.
    Nah ezt akarom valahogy visszaszerezni, mivel nagyon fontos cuccok voltak benne. Hogyan tudnál és hol? Sajna a rejtett fájloknál nem találtam illetőleg sehol sincs.
    Thx előre is a segítséget.

Aktív témák