Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Igazából eddig nem is foglalkoztam vele, nem is tudtam hogy pontosan mire való az AHCI (
). Olvastam már róla régebben, de nem foglalkoztam vele különösebben, mert működött nélküle is a gép. Onnan jött az egész, hogy mint lejjebb írtam, SSD -t szeretnék, és annak működésébe belemászva találtam, hogy ACHI módba kell használni a Trim miatt. Ekkor próbáltam ki, hogy egyáltalán mi ez, működik-e az alaplapomon, ezért tettem át.Azt meg valóban megtanultam, hogy utólag nem teszem fel. De ugye szokták mondani, hogy "Bölcs ember a más hibájából tanul, az okos pedig a sajátjából." Szóval kiderült, hogy én egyáltalán nem vagyok bölcs.

Amúgy az AMD -s driver telepítéséig nem volt semmi probléma, most kezdem érteni, hogy miért nem volt benne telepítő, csak a 4 darab rendszerfájl

Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- sh4d0w: Nyitlocker
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Olvastam már róla régebben, de nem foglalkoztam vele különösebben, mert működött nélküle is a gép. Onnan jött az egész, hogy mint lejjebb írtam, SSD -t szeretnék, és annak működésébe belemászva találtam, hogy ACHI módba kell használni a Trim miatt. Ekkor próbáltam ki, hogy egyáltalán mi ez, működik-e az alaplapomon, ezért tettem át.