Hirdetés
Aktív témák
-
Nekem-8
tag
válasz
bobsys
üzenetére
windows installer szolgaltatas fut?
nem ment, elindítottam, de változás nincs
hackelt-e?
Igen, de van gyári számom csak az Home és ez meg Ultimate. Kis segítséggel le lett törölve a gyári partíció és csak ezt találtam, a gyárilag nem adtak lemezt, most adnának de elég drágán
sfc /scannow parancs vegignezi a rendszerfileokat es javit ahol kell
Végigment, azt mondta nincs hiba
A hiba ugyanaz, az MSN-ből 2 ablak van a tálcán, de asztalon csak 1, ha sztali 1-et bezárom, bezár a tálca 2-ő is. Belépni nem tudok, azt mondjaa szolgáltatás átmenetileg szünetel. Valsz a telepítés nem lett fullos...
Bármit telepítek, feljön a "Windows installer" ablak, felmegy 5-80% -ig, aztán vagy hibaüzivel hogy "Végzetes hiba történt", vagy kössz, sikeres a telepítés (de a progi mégse megy, el se indul) vagy csak úgy szárazon kilép semmi üzi nélkül...
8
Aktív témák
- VR topik
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest