Hirdetés
Aktív témák
-
atus72
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
"Nagyon-nagyon csodálkoznék, ha a matrica megléte nem lenne elegendő a win7 legalitásához. Lehet egy sima adatvesztésed is, amikor elszáll a recovery partíció.
Gyári OEM lemez aktiválva a matricán levő kóddal szerintem tökéletesen megfelelő."Ha adavesztésem van akkor az evidens hogy a Lenovo-hoz beballagva pótolják nekem a cuccot de az megint csak a gyári image lesz nem original WIN7 install disk!
Egyszerűen nem értem ezt a szarakodást, nem értem hogy kinek okoznék kárt azzal hogy nem a gyári szoftvereket kérem hanem az eredeti szűz win7installt...
Egyébként úgy döntöttem hogy leszarom az egészet, felrakom a gyári cuccot beaktiválom,valahogy lementem az aktivációt és újrainstallálom.... csak ez szánalmas hogy erre nincs hivatalos megoldás anélkül hogy 2x megvegyem az oprendszert...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest