Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
bluobluo
üzenetére
A géped tökéletes a 64 bitre, és a 4 Gb ram miatt meg még ajánlott is áttérni.
Gondolom olyan fagyási dolgokra panaszkodtak, amilyen nekem is volt még amikor áttértem 64 bitre, de ez nem az oprendszer hibája, hanem annak tudható be, hogy az illető nem a megfelelő programokkal próbálkozik.
Én amikor legelőször raktam 64 bites oprenszert, akkor a 32 biten jól bevált NOD32 és Outpost tűzfalat raktam fel kapásból. Na ez a kettő nem bírta egymást, és random, de kis időközönként elkezdett fagyni a gép, de úgy, hogy csak a resetre reagált. Azóta Eset Smart Securityt használok, és nincs fagyás.
Nem reklámnak meg istenítésnek szántam, csak a tapasztalatomat írtam le, hogy az a két progi nem szerette egymást 64 biten, pedig 32-őn vígan elvoltak, és ilyenekből lehet az, hogy szidják a 64 bites oprendszert, pedig nem ő a hibás, hanem a 3rd party programok írói...
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest