Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
bluobluo
üzenetére
A géped tökéletes a 64 bitre, és a 4 Gb ram miatt meg még ajánlott is áttérni.
Gondolom olyan fagyási dolgokra panaszkodtak, amilyen nekem is volt még amikor áttértem 64 bitre, de ez nem az oprendszer hibája, hanem annak tudható be, hogy az illető nem a megfelelő programokkal próbálkozik.
Én amikor legelőször raktam 64 bites oprenszert, akkor a 32 biten jól bevált NOD32 és Outpost tűzfalat raktam fel kapásból. Na ez a kettő nem bírta egymást, és random, de kis időközönként elkezdett fagyni a gép, de úgy, hogy csak a resetre reagált. Azóta Eset Smart Securityt használok, és nincs fagyás.
Nem reklámnak meg istenítésnek szántam, csak a tapasztalatomat írtam le, hogy az a két progi nem szerette egymást 64 biten, pedig 32-őn vígan elvoltak, és ilyenekből lehet az, hogy szidják a 64 bites oprendszert, pedig nem ő a hibás, hanem a 3rd party programok írói...
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest