Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
bluobluo
üzenetére
A géped tökéletes a 64 bitre, és a 4 Gb ram miatt meg még ajánlott is áttérni.
Gondolom olyan fagyási dolgokra panaszkodtak, amilyen nekem is volt még amikor áttértem 64 bitre, de ez nem az oprendszer hibája, hanem annak tudható be, hogy az illető nem a megfelelő programokkal próbálkozik.
Én amikor legelőször raktam 64 bites oprenszert, akkor a 32 biten jól bevált NOD32 és Outpost tűzfalat raktam fel kapásból. Na ez a kettő nem bírta egymást, és random, de kis időközönként elkezdett fagyni a gép, de úgy, hogy csak a resetre reagált. Azóta Eset Smart Securityt használok, és nincs fagyás.
Nem reklámnak meg istenítésnek szántam, csak a tapasztalatomat írtam le, hogy az a két progi nem szerette egymást 64 biten, pedig 32-őn vígan elvoltak, és ilyenekből lehet az, hogy szidják a 64 bites oprendszert, pedig nem ő a hibás, hanem a 3rd party programok írói...
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest