- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
HunTurul
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Találkoztam egy érdekes dologgal, mégpedig a Win7 és a Smart Security kapott egy picit össze. (Windows 7 Professional és Smart Security 4.0.474.0) A Problémám a következő:
XP-nél és (eddig) Win7-nél is kiemelt felhasználói joggal gond nélkül lehetett szabályokat létrehozni. Majd hirtelen ezt nem tudtam megvalósítani, mert a "a beállítások módosítása sikertelen" vagy hasonló hibaüzenettel nem hozta létre a szabályt. Kérdeztem az illetékeseket is, szerintük CSAK rendszergazdai joggal lehet szabály létrehozni.
De ha eddig működött, akkor hirtelen miért nem? Sőt, az probléma felbukkanása óta másik gépen sikerült is megvalósítani ezt. Akkor ezentúl számoljak azzal, hogy 10-ből 3 gép véletlenszerűen ilyen lesz?
Valakinek van valami ötlete? A segítséget előre is köszi.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest