Hirdetés
Aktív témák
-
HunTurul
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Találkoztam egy érdekes dologgal, mégpedig a Win7 és a Smart Security kapott egy picit össze. (Windows 7 Professional és Smart Security 4.0.474.0) A Problémám a következő:
XP-nél és (eddig) Win7-nél is kiemelt felhasználói joggal gond nélkül lehetett szabályokat létrehozni. Majd hirtelen ezt nem tudtam megvalósítani, mert a "a beállítások módosítása sikertelen" vagy hasonló hibaüzenettel nem hozta létre a szabályt. Kérdeztem az illetékeseket is, szerintük CSAK rendszergazdai joggal lehet szabály létrehozni.
De ha eddig működött, akkor hirtelen miért nem? Sőt, az probléma felbukkanása óta másik gépen sikerült is megvalósítani ezt. Akkor ezentúl számoljak azzal, hogy 10-ből 3 gép véletlenszerűen ilyen lesz?
Valakinek van valami ötlete? A segítséget előre is köszi.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest