Hirdetés
Aktív témák
-
Moltix
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy internetbeállítási problémám win7 alatt. ADSL netem van, beállítom az internetbeállítások fülön ahogy kell. Van élő internetkapcsolat. Beállítom, hogy tárolja a jelszót és hogy ez legyen az alapértelmezett kapcsolat, meg mindenféle hülyeséget amit kell.
Működik a net kapcsolatom is addig, amíg újra nem indítom a gépet. Újraindítás után mintha elfelejtette volna a dolgokat a win7, egyszerűen nem tudok csatlakozni a netre. Valami diagnosztikai problémával zaklat, és nem értem a dolgot, hogy miért.
Törölnöm kell a netbeállításokat, újrakezdeni előlről és akkor megint van net, amíg ki nem kapcsolom a gépet.
Xp alatt persze működik rendesen, akkor win7 alatt miért nem tudom megcsinálni ugyanígy?
Tud erre a problémára valaki valami jó megoldást?
Köszi a válaszokat.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest