Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
bobsys
üzenetére
Letöltöttem megnéztem 0x00000a hiba kód rákerestem a megadott helyen is :
A 0x0000000A típusú Stop hiba (Stop: 0x0A) azt jelzi, hogy a rendszer kernel üzemmódban túl magas IRQL szinten kísérelte meg lefoglalni a lapozható memóriát. Ez a hiba rendszerint akkor lép fel, ha egy illesztőprogram helytelen memóriacímet használ. Okozhatja a problémát az is, hogy valamely eszközillesztő nem kompatibilis, netán általános hardverprobléma lépett fel, esetleg valamelyik szoftver nem kompatibilis.Ezt kaptam válasznak ,de mivel nem vagyok informatikus nem igazán értem. Ez helyreállítható? Illetve ez a hiba csak XP-s meghatározásban szerepelt.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest