Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
kenesei1982
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
na leírom a szitut.....
a laptopban lemerült az elem. És ha le van róla szedve az akksi és ki van húzva a tápkábel is, akkor elfelejti az időt.
visszaáll mindíg 2000-re. És ilyen kor az MSN se működik a dátum miatt. Tudom h pár kattintás csak az idő beállítás, de nem én használom a gépet hanem asszony (ez mindent elmond remélem).
Tehát a 4 kattintás helyett szeretnék 1 kattintással szinkronizálni. Automatikusan meg nem szinkronizál ilyenkor vmiért.és a sheduler sztem nem működik ha a dátum nem jó.
(ja és nem....nem cserélek elemet...)
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest