Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Steelmanus #18884 üzenetére

    Megnéztem, és a hálózatos játék miatt van. Át tudtam nevezni, úgyhogy nincs a memóriában, és digitálisan alá van írva, a virustotal tisztának találta.

    De mondok jobbat. Sydebyside hiba ismátlődik más alkalmazással is, és mind olyan, amit el sem indítok.

    pl:

    Aktiválási környezet létrehozása sikertelen a következőhöz: "c:\program files (x86)\microsoft\search enhancement pack\search helper\sepsearchhelperie.dll". Hiba a(z) "c:\program files (x86)\microsoft\search enhancement pack\search helper\sepsearchhelperie.dll" jegyzék- vagy házirendfájl 2. sorában. Érvénytelen XML-szintaxis.

    Az aktiválási környezet létrehozása "c:\program files (x86)\windows live\photo gallery\MovieMaker.Exe" esetében nem sikerült. Hiba a(z) "c:\program files (x86)\windows live\photo gallery\WLMFDS.DLL" jegyzék- vagy házirendfájl 8. sorában. A jegyzékben talált összetevő identitása nem egyezik meg a kért összetevő identitásával.

    Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia PC Suite 7\TIS_Windows7PIM.dll" esetében nem sikerült. A(z) Microsoft.VC80.DebugCRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken
    ="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" függő szerelvény nem található.

    Ezek mind a mai rendszerindítás utáni bejegyzések, de mondjuk a PCSuite valóban fut állandóan, viszont hibátlanul megy, de a MovieMakert még soha nem indítottam el.

    Aztán itt van ez! Minek akarja lapozni a CD-ROM-ot? Nincs is a meghajtóban semmi, és a virtuális meghajtóm is üres:

    Hiba történt az eszközön (\Device\CdRom1) a lapozási művelet közben.

    Ez tegnapi bejegyzés, és egész nap ismétlődik a figyelmeztetés óránként 3x

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák