Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
pincehely
üzenetére
Belenéztem a BIOS-ba, betöltöttem az alapértelmezett beállításokat, hátha valami el volt állítva, de ugyanaz. A processzor az alapértelmezett 2.0 Ghz-es frekvencián működik, egy darab 1 gigás DDR400-as memória van jelenleg benn az egyes slotban, ez 400 mhz-en működik. A feszültségek és egyéb értékek Auto-n vannak, annyit állítottam csak át, hogy az alapértelmezett VGA ne PCI legyen, hanem AGP, engedélyeztem a Fast Write-ot és az Apertúra méretét 256-ra állítottam.
Azt viszont nem tudom honnan tudnám kideríteni, hogy mekkora feszültség kell ennek a ramnak, sajnos ez még DDR1.
MOD: Viszont megnyúztam kicsit a rendsze Bioshock-al és játék alatt semmi hiba és a Windows betöltése után sem. Ha memória gond lenne akkor szerintem folyamatosan elő kellene jönnie.

Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest