- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy te szívsz a rendszerrel, attól nem a rendszer szar...
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...Mellesleg, annyi, hogy sztem több az elégedett júzer, mint az elégedetlen.. Az hogy nálad van gond, akár szoftveres, akár hardveres, az nem azt jelenti, hogy a win7 a hibás.. Mondjuk ezt megszoktam a Vistánál, mindenki a rendszert fikázta, közben elég sok olyan ember volt, akinek semmi baja nemvolt vele, pl. nekem sem...
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...