- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az, hogy te szívsz a rendszerrel, attól nem a rendszer szar...
Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...Mellesleg, annyi, hogy sztem több az elégedett júzer, mint az elégedetlen.. Az hogy nálad van gond, akár szoftveres, akár hardveres, az nem azt jelenti, hogy a win7 a hibás.. Mondjuk ezt megszoktam a Vistánál, mindenki a rendszert fikázta, közben elég sok olyan ember volt, akinek semmi baja nemvolt vele, pl. nekem sem...
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyit erről, nincs értelme vitatkozni, de utálom azt, hogy valakinél vmi error van, akkor már a rendszer a szar.. Szokás a win-t fikázni, mert mindig a rendszer a szar...(ezért nincs értelme vitatkozni, mivel gondolom Te vagy elégedetlen, és ezért szarozod le a rendszert) Mint írtam, most raktam linux-t, nem mondtam semmit a rendszerre, csak nekem nem tetszett, volt vele sok bajom, most használom, nincs vele semmi bajom, sőt tetszik is...