Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Nem akarok riogatni, de szerintem ez valami szériahiba lesz az usb-s bt vevőkkel. Én nemrég vittem vissza a Laser Mouse 8000-et ugyanilyen okból, pontosan ugyanilyen indokkal.
Amit még kipróbálhatsz, hogy amennyiben WiFi-n jön a net, a broadcast channel-t átlököd másra, hátha zavarják egymást.
Illetve azért nézd meg egy másik gépben, ha tudod. Én szenvedtem vele, nem múlt el az istennek sem.A mobil egyébként igen, belezavarhat, legalábbis olvastam ilyet (hogy mennyire igaz, nem tudom). Próbáld ki. Kapcsold ki a mobilt, és tesztelj.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest