Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Nem akarok riogatni, de szerintem ez valami szériahiba lesz az usb-s bt vevőkkel. Én nemrég vittem vissza a Laser Mouse 8000-et ugyanilyen okból, pontosan ugyanilyen indokkal.
Amit még kipróbálhatsz, hogy amennyiben WiFi-n jön a net, a broadcast channel-t átlököd másra, hátha zavarják egymást.
Illetve azért nézd meg egy másik gépben, ha tudod. Én szenvedtem vele, nem múlt el az istennek sem.A mobil egyébként igen, belezavarhat, legalábbis olvastam ilyet (hogy mennyire igaz, nem tudom). Próbáld ki. Kapcsold ki a mobilt, és tesztelj.
Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- Assetto Corsa Rally
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Amazfit GTR Mini okosóra
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest