Hirdetés
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Próbáltam keresni bluetooth szóval, de nem találtam semmi infóz azzal kapcsolatban, hogy vajon 2 gép között bluetooth-on át lehet-e lőni az internetet valahogy? Tudom, hogy a bluetooth 2.0 interfész miatt erősen korlátozott lenne a sebesség, de azért ki szeretném próbálni, ha lehetséges.
Az asztali gépemről szeretném átlőni laptopra a netet, de nem tudom, hogyan kezdjek neki. Odáig rendben van, hogy a két gép látja egymást, párosítás oké, illetve tudnak egymáshoz kapcsolódni, de innen elakadok, nem tudom, hogyan próbálkozzak tovább. A bluetooth szolgáltatásokban nem is jelenik meg semmi lehetőség, mint például egy telefonnál kapásból 4-5 féle szolgáltatás. Mindkét gépen w7 van, az asztalin Ultimate x64 a lapin Home Premium x86.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest