Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
biztos figyelmetlenül olvastam, mert valamiért azt gondoltam, hogy nem csak a lapozó van áthelyezve, hanem kvázi csináltál egy amolyan "100 megás" partíciót, mint amit pl a W7 is létre szokott hozni adott esetben. Azon meg nem csak a lapozófájl van ugyebár, ezért fejeztem ki aggályaimat a dologgal kapcsolatban. Ha csak a lapozó van, akkor teljesen mindegy valóban, mert ha nem éri el, akkor megcsinálja újra a rendszerpartíción.
De akkor meg mire vársz még? Ennyi idő alatt 100Terrát le lehetett volna hiddenezni...

Mondjuk könnyen beszélek, mert ha összejön, ha nem, én akkor is tanulok megint valamit, az hogy Te esetleg vért izzadsz, az már nem érdekes...

Fire.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Sci-fi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest