Hirdetés
- Intel találgatós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
biztos figyelmetlenül olvastam, mert valamiért azt gondoltam, hogy nem csak a lapozó van áthelyezve, hanem kvázi csináltál egy amolyan "100 megás" partíciót, mint amit pl a W7 is létre szokott hozni adott esetben. Azon meg nem csak a lapozófájl van ugyebár, ezért fejeztem ki aggályaimat a dologgal kapcsolatban. Ha csak a lapozó van, akkor teljesen mindegy valóban, mert ha nem éri el, akkor megcsinálja újra a rendszerpartíción.
De akkor meg mire vársz még? Ennyi idő alatt 100Terrát le lehetett volna hiddenezni...

Mondjuk könnyen beszélek, mert ha összejön, ha nem, én akkor is tanulok megint valamit, az hogy Te esetleg vért izzadsz, az már nem érdekes...

Fire.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo P52s 15,6" i7-8650 32Gb ram, 512Gb Nvme, számla, garancia
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest