Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
biztos figyelmetlenül olvastam, mert valamiért azt gondoltam, hogy nem csak a lapozó van áthelyezve, hanem kvázi csináltál egy amolyan "100 megás" partíciót, mint amit pl a W7 is létre szokott hozni adott esetben. Azon meg nem csak a lapozófájl van ugyebár, ezért fejeztem ki aggályaimat a dologgal kapcsolatban. Ha csak a lapozó van, akkor teljesen mindegy valóban, mert ha nem éri el, akkor megcsinálja újra a rendszerpartíción.
De akkor meg mire vársz még? Ennyi idő alatt 100Terrát le lehetett volna hiddenezni...

Mondjuk könnyen beszélek, mert ha összejön, ha nem, én akkor is tanulok megint valamit, az hogy Te esetleg vért izzadsz, az már nem érdekes...

Fire.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest