- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azzal egyetértek, h a vmilye, mert nem sikerült kiderítenem, h mit is csinál. Nem a tray és nem is a beépülő, mert azoknak van külön. Ráadásul semmit nem vettem észre azzal, h tiltottam.

Viszont ettől függetlenül több hozzászóló azt írta, h ez nekik segített és mivel nekem is intel 4500-ös vga-m van gondoltam kipróbálom, de nem jártam sikerrel.
Fire/SOUL/CD: pont tegnap deicide-nak is ez volt a problémája. A 100 megás rendszerpartíció az első vinyón van a rendszer a 2-on. Ez a progi helyre tudja állítani ezt a partíciót? Nem hiszem.

Igaz ha egyszer lehet úgy telepíteni w7-et, h ne legyen meg ez a partíció, akkor miért nem lehet utólag ezt kikerülni? Vagy h ebben az esetben utólagosan kéne boot-particiót csinálni? Valószínű ez állhat a dolog hátterében, szerintem ezek a progik is már csak a meglévőt tudják szerkeszteni.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képregény topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest