- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ebbe a logon soundba már nem vagyok biztos, most leszedtem a cuccost és továbbra sem működik jól a hang, holott az előbb ment enélkül, így bőven lehet, h más kavar be neki. Nem kevés drivert/progit telepítettem tegnap óta. Mellesleg az az okosság, nem nyúl rendszerfájlhoz. Legalábbis nem tudok róla.
Attól meg, h csináltam vmi egyszer és tudom, h hogy működik még nem jelenti azt, h még most is azzal szívok. Mellesleg amikor amiatt szállt el a rendszer, akkor egyértelműen nyilvánvaló volt, h mi okozta. Az meg, h ez hány éve volt, már magam sem tudom.
Értem, h mire akarsz kilyukadni, csak nem szeretném, ha vérpistikének néznél, aki csak anyázni jön a topikba, h mekkora rakás shit ez win, meg különben is mennyire szar az ms, meg kikérem magamnak, h nem ingyen van és nem működik magától tökéletesen minden junk programmal.
(#12640) sfdrakex: Megfeledkezel azokról a felhasználókról, akikenek fogalmuk sincs, h mitől eredeti/legális a rendszer. Vagy ha azt modndod, h windóz aktiváció, akkor azt kérdezik vissza, h sütni tud-e. Többen vannak mint hinnéd.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest