Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Néztem én is endurance runokat már. Ami a legdurvább, h hogy a francba érik el ezt a szintet? Fél napig ott kell ülni. Nekem a 45-60 perc is sok már egyben.
Pár napja NW-t csináltunk páran, jó csapat összejött. Erre az egyik srác beválasztott egy defense-t. Nincs azzal baj, de mind MR20+ voltunk, nem volt Speedva velünk és szétuntuk magunkat. Valaki benyögte, h ez hosszú, de unalmas lett. Igaza volt.Gabii-ra visszatértem, mert érdekesebb ott húzni a vackaim, mint ESO-n. De ott se bírok sokat, előbb feladom, mint Baruuk

Volt amúgy "Mag" endurance, érdemes megnézni. Azért az idézőjel, mert inkább Mag+Operátor run volt. Hihetetlenül kombinálta a két dolgot.
Megfigyelésem szerint ha csapatban kezdünk survit, akkor ha kilépnek, akkor is többen jönnek, mint soloban. Viszont elveszik a játékból a pause, ami segíthetne, h egyszer kipróbáljam magamat is nagyobb lvl enemy ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest