- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- ASUS notebook topic
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
sztem is eléggé élen jár még grafikában az engine, amúgy 1-2 dolog az évek alatt jobban bejött grafika szempontjából a játékban amit persze aztán kivettek, tök jó effekt volt az amikor minden egyes kreditet úgy szippantott fel a vákuum, meg mikor elposszantak az ellenfelek sokkal több kis apró molekula volt körülötte.
egy két tükröződéses felület is eltűnt corpus tileseteken, azokat is nagyon hiányolom, minden irányba változott a játék - optimalizálás miatt is gondolom első soron, gtx970 el amúgy azok az effektek játszhatóak voltak és ami fontosabb h ki be kapcsolhatóak voltak (leszámítva a credites dolgot), szóval nem értem miért vették ki őket... ami számomra még rejtély hogy miért akad a játék ha hostolok, bejön pár ember és 144fpsről lemegy 70re, de az még okés is lenne csak rohadt darabos lesz olyankor, gondolom szinkronizáció miatt muszáj, de mocskos frusztráló - próbáltam mindenféle beállítást amit írtatok, portokat játék beállítás alól, de nem javult meg, ami fura h nem mindig jön elő, lehet szolgáltatók körüli difi is közre játszhat, vagy csupán tényleg játék szinkronizáció, pl egyik játékosnak vacak gépe lehet és azért darál az fps, ha egyedül vagyok akkor megvan szinte mindenhol a 144fps, ami vajsima, ugye le van korlátozva a képfrissítés miatt is játék alól
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest