Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
sztem is eléggé élen jár még grafikában az engine, amúgy 1-2 dolog az évek alatt jobban bejött grafika szempontjából a játékban amit persze aztán kivettek, tök jó effekt volt az amikor minden egyes kreditet úgy szippantott fel a vákuum, meg mikor elposszantak az ellenfelek sokkal több kis apró molekula volt körülötte.
egy két tükröződéses felület is eltűnt corpus tileseteken, azokat is nagyon hiányolom, minden irányba változott a játék - optimalizálás miatt is gondolom első soron, gtx970 el amúgy azok az effektek játszhatóak voltak és ami fontosabb h ki be kapcsolhatóak voltak (leszámítva a credites dolgot), szóval nem értem miért vették ki őket... ami számomra még rejtély hogy miért akad a játék ha hostolok, bejön pár ember és 144fpsről lemegy 70re, de az még okés is lenne csak rohadt darabos lesz olyankor, gondolom szinkronizáció miatt muszáj, de mocskos frusztráló - próbáltam mindenféle beállítást amit írtatok, portokat játék beállítás alól, de nem javult meg, ami fura h nem mindig jön elő, lehet szolgáltatók körüli difi is közre játszhat, vagy csupán tényleg játék szinkronizáció, pl egyik játékosnak vacak gépe lehet és azért darál az fps, ha egyedül vagyok akkor megvan szinte mindenhol a 144fps, ami vajsima, ugye le van korlátozva a képfrissítés miatt is játék alól
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest