Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz 5150head #6990 üzenetére

Emissary megvan, nem volt vészes. Lepa van csak hátra, már nem volt kedvem.
    Ashyvel -ha nincsenek a köcsög nullifierek- nincs olyan, h nehéz küldi (OK, ha pusztítani kell, akkor nincs. A védés másik bicikli... abban solo nem jó ugye :( ).
    Láthatatlanul, a fentiek alapján kicsit átszerkesztett Dakra Prime + Acceltra (leszedni gyors a mummusokat, amikor healel ez a izé) és annyi. Kiszedtem a fegyót is végre. Steelen csak egyszer mentem végig, előtte párat normálban, a fegyó és a gyakorlás miatt.

Érdekes, h mikor bejött, akkor sokat toltuk, majd elmaradt... Még lámpát is kaptam az orbiterre anno. Ez volt az egyik olyan boss, amit még solo nem nyomtam le. Valahogy kimaradt.

Vik: a végtelen szerencséd Harrownál is lesúlytott :D ...
    A túlélősnél Manic kell? Vhol már írtam a taktikát, Vauban is jó ide nagyon. A lényeg, h X perc (8 talán) után spanol be. Infested map annyira nem jó, mert ha ők ölik meg, akkor nem dob semmit. Első csapatot oszlopig vezeted, vársz a manicra, nem indítod el őket. Oszlopot tápolod, Vauban lazán bevédi. Amikor jö, akkor mindent megölsz, drop, szerencse, bódottá.

Equinoxot mondták, h macera. Ez pl. meglepően hamar megvolt (igaz régről voltak részeim, day form készen volt). Protea macera, vki írta itt korábban, h kíváncsi lesz, mennyien játszák majd pár hónap múlva... igaza lett. Kevesen vannak, granumba nem mennek, ha van is csapat pl. sabotage küldire. Mert semmi értelmes drop nincs ezeken túl. Pedig a megoldás tök egyszerű, mittomén 5 perctől rakjanak endo-t, telluriumot, vagy ilyesmit a drop chance-ba...

Új hozzászólás Aktív témák