Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
Igen, igazad van.
Sőt, régebben ugye ha X modot ráraktál a fegyóra, akkor azt nem tudtad a sentinel fegyóra is rakni. Nekem sok maxolt modom volt duplán. Utána leszoktam a sentient fegyókról, heliocor scannelget, pajzsot és életerőt tölt, ennyi. Kavatjaim is inkább support és cucc keresésre vannak, dmg modokat alig rakok. Armor leszedőset azért rajta szoktam hagyni, de nem mondom, h érezhetően más kavattal mint heliocorral menni.Nezha csakramját sem lehet moddolni, kicsit hiányzik. Warframe-ra kell rakni modot, ami növeli a sebzését. Valóban jó lenne egységesíteni, h melyik módon azt nem tudom. Talán az lenne jobb, ha lehetne moddolni őket.
Garudánál zavart, h a saját melee-t használja, nem tudok váltogatni a kard és a talons között.Tényleg, a blokkra külön gombotok van? Mert jobb gombra nekem a primary céloz, ami nem baj, de néha jó lenne a blokkolás is. Kinek mi a megoldása erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kés topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest