Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #6907 üzenetére

Nekem is rengeteg dolog hiányzik még a játékból nyilván ez adódik a kevés napokból, órákból a játékban illetve, hogy amúgy sincs időm nagyon. Viszont ahogy írtam egyre jobban élvezem bizonyos aspektusait a játéknak. Igaz ez az élvezet úgy 5 Forma árán jön mindig. :C Plusz kőkemény cumi előtte, mint a Cetus/The Quills standing, Eidolon-ok betanulása, majd a Fortuna/Little Duck standing és a Profit-taker. Exploiter Orb-on még mindig nem voltam. Szóval ott is van mit bepótolni. Viszont elmondhatom, hogy aránylag ismerem őket, nem úgy mint sok Veterán akik talán sosem csinálták, mert nem jött be nekik. De így van ez jól, mindenki csinálja, ami tetszik.

Így, hogy picit tervezettebben játszom - jelentem nyilván néha én is elkalandozok másfelé illetve nem jut idő valamire - valahogy változatosabb a játék illetve rengeteg dologban felzárkóztam és rengeteget tanultam, mint a resource farmolások, cuccok húzása Relic farmolás mellett, mivel ugye ott is jön Affinity növelés stb stb. Nightwave-et pedig most már a hétvégére hagyom kivéve ha valami gyors és összeköthető mással. Hétköznaponként 1-2 óra időm van szóval valljuk be az nem sok mindenre elég, ezért is döntöttem a tervezettebb játék mellett. De mint mondtam azért rugalmas vagyok.

A Forma gyártás és a Forma-zás is beindult nálam végre így tényleg komolyabb build-eket is össze tudok rakni, ami nyilván megint élvezetesebbé teszi a játékot.
    Sajnos az MR húzos része még mindig eléggé zavar + a hülye játékmódok. A drop chance dologgal meg ahogy írtam nincs baj, ha megunom megveszem. Legalább van rá lehetőség és senkinek nem fog fájni, ergo nem pay to win. Nyilván ez a PvE részből is adódik de így van ez jól.

A játék maga kifejezetten jól van összerakva, mint kezdő nagy a káosz és elég sok idő kell átlátni és sokszor elér az ember olyan részhez, ami még nagyobb káoszt eredményez(Fortuna, Cetus). Nyilván a Veteránoknak ez már semmi, de azért aki most fog ezekbe bele és nem akar mindig az lenni aki csak úgy kullog és majd más húzza őt, akkor bizony rengeteg mindent meg kell tanulni és szépen felépíteni mindent. Számomra ezek a "gigászi" harcok, mint az Eidolon-ok meg a Profit-taker hatalmas élmény, roppant bosszantóak az elején, de ahogy belejön az ember élvezetesek.

Az unalmas küldetések is élvezetesek a gyors mivoltuk miatt, ezért sem nagyon szeretem az íjjakat és a shotgun-okat, mert lelassítják a játékot. Gyors játékmenet, gyors reagálások így jó a játék. Talán arra figyelhetnének, hogy kicsit több skill kéne a játékosoktól, viszont nyilván úgy elesnének a sok casual játékostól aki csak ki akar kapcsolódni. Steel Path nem egy rossz kezdeményezés, mert oda már azért kell komolyabb ismeret.

Ejj kicsit hosszú lett az egymondatos reagálásom az írásodra. :U :DDD

Új hozzászólás Aktív témák