Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A Nikana: Sepfahn-Peye-Vargeeth II Ruhang (ez crit-es),
a Polearm: Mewan-Seekalla-Vargeeth II Ruhang (így ez is crit-es).
Még gyártok egyet hibridnek, de a Ceti Lacera-t nem hiszem, hogy sikerül vele felülmúlni (64% CC és 98% SC), azért majd meglátjuk, hátha.A sima Opticor nekem fájdalmasan lassú volt, ráadásul a Vandal után gyártottam, nem is tartottam meg. A Vandal 0,38-as charge rate-je élhető, a 60% CC mellett 8,3-as CD-vel nagyvadra megy vele az ember full-os Vigilante mellett. Ritkán használom, de akkor rúg, nagyot. Az Opticorral leszedek valamit a pálya másik végéről, mintha sniper lenne (még belefért egy Eagle Eye az exilus slot-jába, jól lehet vele hülyülni).
A Tigris az OK, 120k lett a vége, de olyan pontatlan, hogy vagy pofánlövök valakit közvetlen közelről, vagy crowd control. Még lenne tér a fejlesztéshez, de a falloff miatt inkább megelégedtem ennyivel.
A Corinth-tal nem tudtam mit kezdeni
. Biztos én csináltam valamit rosszul, de nem bírtam normálisan használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- SONY PS4 PRO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Biztos én csináltam valamit rosszul, de nem bírtam normálisan használni.