Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Energizer Rank 5, Zenurik Focus School és minden energia bajod megoldva. Meg persze Primed Flow ha nagyon kell. Azt ugye tudod, hogy az Energia pizzákat le lehet rakni pályákon ahogy a Életerőt is.
Bár a Grendel részét nem tudom, de én is sokszor elfelejtem, hogy nyugodtan rakosgassam le a pizzákat.
De egyébként Khora. Az mind a 3-ra jó. Védés, ha extra loot-ra rakod a Dome-et akkor meg szépen adja az extra energiát is + a Survival-on a kellő extra levegőt éééés konkrétan csak állsz a kupolában és ölöd amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Projektor topic
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Metal Gear Solid
- Gyúrósok ide!
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár a Grendel részét nem tudom, de én is sokszor elfelejtem, hogy nyugodtan rakosgassam le a pizzákat.