Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz 5150head #6873 üzenetére

Nem, nincs kikapcsolva, épp ez az, h hallani szeretném...
    Ally mandachord 100-on van, de -neten írták- ez annyit jelent, h a bg music max-ot engedi, ami nálam 20-30 között van. De fentebb is alig hallható octavia, miközben a háttérzene már mindent elnyom.

Sok frame-t próbáltam Grendel farmra (azt is nehezítették még korábban, a legtöbb netes tanács/tipp már nem sokat ér...). Revenant ígéretes volt, saját sereg, etc... de alig van energia, nem bírta. Vauban is hasonló okokból vérzett el. Végül a solo excavation-t Wisp-el sikerült megcsinálnom, igaz az utolsó 5-6 gépet már nem is védtem, rengetegen jötték, már lvl 60 is volt... esélytelen, csak a futás maradt. Wisp virágai és a passzívja átvitt a pályán. Másik ok, h az energia hordozó polgárok nagyon későn és ritkán jöttek, védeni kellett volna 1-2 percig a nem működő extractort, szal. inkább lehívtam egy újat.

Következő a survi lesz, ez sokszor volt már majdnem kész. Egyszer csapatban kb. utolsó 5 perc jött, amikor host migration... Mindenkit ledobott a host. Soloban a levegőm fogyott el, elvileg ha többet ölök, akkor dobnak... mert az oszlop kevés, későn jön.

Def is menni fog wisppel szerintem, de azért még kuncsorgok a klánban, hátha jönne még vki.

Új hozzászólás Aktív témák