Hirdetés
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- ASUS blog: szélessávú netkapcsolat – bárhol
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Jah, ha pici van a családban az ilyen, de majd megnő... és vehetsz neki gépet, ha Te is játszani akarsz
Nálunk már ez van, egyelőre időkorlát és elfogadják, de nyakunkon a kamaszkor...Háát, nekem a múlthéten 4× volt 14 h affinity booster (ma is). Elsőnél lehetett 3 féléből választani, ezt kértem. Utána meg adta magától...
Így most szinte minden legyártott vasat felhúztam. Neptune/salacia volt ma, sokszor. Archwing fegyókat mókás húzni, ha kb. semmit nem érnek és nem jön be senki, soloba lehet szívni.
Sebaj. A lichemet is próbálgatom, meg terry-t. Fortunán bányásztam, de továbbra se kedvelem különösebben. Pedig jobb amphoz kell majd. Exploitert néztem, oda is csapat kellene... Fortunát Te gyorsan kipörgetted... küldiket mentél, vagy bányászás, vagy honnan lett standing?
Rakival megint voltunk a kis műhelyében... sokat javult a konfigom, gyorsabban lenyestem amit kirakott, mint múltkor. Módosítottunk ezt-azt és ma sikerült tesztelni ingame is (eso nem minden tesztelésre jó sajna, ott a 12× kombó megvan hamar, átlag pályán érdekesebb azért összehozni). Dakrára javasolt másik stance-t, eleinte fura volt, más a levegőből ütése, de vállalható. Gyorsabb, gyors kombó, nagy crit. Lvl 90-en is hentelt szépen grineer-t, a seeking shurikan se kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Fallout 76
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Viccrovat
- Haditechnika, harcászat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálunk már ez van, egyelőre időkorlát és elfogadják, de nyakunkon a kamaszkor...