Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Jah, ha pici van a családban az ilyen, de majd megnő... és vehetsz neki gépet, ha Te is játszani akarsz
Nálunk már ez van, egyelőre időkorlát és elfogadják, de nyakunkon a kamaszkor...Háát, nekem a múlthéten 4× volt 14 h affinity booster (ma is). Elsőnél lehetett 3 féléből választani, ezt kértem. Utána meg adta magától...
Így most szinte minden legyártott vasat felhúztam. Neptune/salacia volt ma, sokszor. Archwing fegyókat mókás húzni, ha kb. semmit nem érnek és nem jön be senki, soloba lehet szívni.
Sebaj. A lichemet is próbálgatom, meg terry-t. Fortunán bányásztam, de továbbra se kedvelem különösebben. Pedig jobb amphoz kell majd. Exploitert néztem, oda is csapat kellene... Fortunát Te gyorsan kipörgetted... küldiket mentél, vagy bányászás, vagy honnan lett standing?
Rakival megint voltunk a kis műhelyében... sokat javult a konfigom, gyorsabban lenyestem amit kirakott, mint múltkor. Módosítottunk ezt-azt és ma sikerült tesztelni ingame is (eso nem minden tesztelésre jó sajna, ott a 12× kombó megvan hamar, átlag pályán érdekesebb azért összehozni). Dakrára javasolt másik stance-t, eleinte fura volt, más a levegőből ütése, de vállalható. Gyorsabb, gyors kombó, nagy crit. Lvl 90-en is hentelt szépen grineer-t, a seeking shurikan se kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálunk már ez van, egyelőre időkorlát és elfogadják, de nyakunkon a kamaszkor...