Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
"amit nem szeretek, Disruption, Interception, Excavation, Defection"
ööö... dettó ezeket utálom én is.
RJ meglátásod is helytálló: külön cuccok (modok, csak más a neve), külön minden, a történet sem forrt egybe (OK ez változhat). Kicsit mint a PvP rész, van, de minek...
Arbira A warframe olyan legyen, amit ismersz. Láttam Atlas Prime-ot, ami szarrá vert surviban mindent, brutál jól tolta a srác. Elég széles a skála, voltam már Oberonnal, Nekrossal is, de nekem ugye Ashy slashy (filmes utalás, ha vki nem látta, akkor nézze meg, marha vicces, kicsit horror is: [link] ) a favorit. Kell egy jó kard -infestedre mondjuk erre figyelni kell, mert a toxic effektek megölnek közelről-, meg kell egy jó fegyó, amivel drónokat lehet leszedni.
Nekem a láthatatlanság elég, besunnyogok a drónhoz, lekardozom, ilyenkor akiket védett, azok kapnak egy blast-ot az elhulló drónból. Kaszabolás amikor felkelnek, séta tovább.
Persze vannak sunnyogós-campelős csapatok, de szvsz az nem éri meg, igaz, h bent vagy úgy 2 órát, de a végén kb. annyi a loot, mintha pörgeted 40-60 percig. Defense-nél sokan leszarják -ilyenkor bukó- de a védendő itt egy ember, aki vkit követ.
Érdemes egy védettebb helyre menni vele, 2-en védik, többi vadászik. Ha látod, h téged kezd követni, akkor sovány malac vágtában vmi nyugis helyre vezeted. Ha a csapat nem birka, mennek segíteni. De többnyire itt mindenki solozik, ezért nem igazán jó arbiban ez nekem.
Olyan 40 perc körül kezd érdekes lenni, infested tele ancientekkel, itt nem is szoktam sokáig maradni már. Grineer a legkönnyebb, itt csak több lesz a drón, de elég birka az AI. Persze vannak meglepetés 1-shot dolgaik, ezt nem lehet kivédeni, nem látsz semmit, csak meghalsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest