Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az igazi? Hát sajnos nem. A legnagyobb baja, h marha unalmasak a küldik. Föld körül az AI iszonyat kiszámítható, normális fegyókkal túlontúl könnyű. Ne azét legyen nehéz, mert csillióan jönnek, vagy végtelen az armor... Saturn körül jobb a helyzet, de alapjaiban itt is ua. minden küldi. Azért lehet ezt színesíteni. Hatalmas kedvencem volt anno a Freelancer és a Colony wars, tessék onnan "meríteni", de van sok jó űrhajós gém.
Még most is bugos, de sokat javult az első hónapokhoz képest. Bekerült nightwave-ba, ez jó. De még így is marha kevesen tolják.
Grat az MR 29-hez, sztem nekem az még 5-8 év... Lich-et is félbehagytam, annyira nem érdekel, bár egyre pofátlanabb. Arbit szeretem, de elkezdték erőltetni a nekem nem tetsző játékmódokat, 1-2 naponta ha egyet megyek. Sortie is most csak jackal, OK, új, kicsit vicces, meg hú de erős lett... Durvábbra számítottam. Inkább kellene már több szinten indítási lehetőség, jobb lootért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Diabetes - Cukorbetegség
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Dell 90W USB-C töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest