Hirdetés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az igazi? Hát sajnos nem. A legnagyobb baja, h marha unalmasak a küldik. Föld körül az AI iszonyat kiszámítható, normális fegyókkal túlontúl könnyű. Ne azét legyen nehéz, mert csillióan jönnek, vagy végtelen az armor... Saturn körül jobb a helyzet, de alapjaiban itt is ua. minden küldi. Azért lehet ezt színesíteni. Hatalmas kedvencem volt anno a Freelancer és a Colony wars, tessék onnan "meríteni", de van sok jó űrhajós gém.
Még most is bugos, de sokat javult az első hónapokhoz képest. Bekerült nightwave-ba, ez jó. De még így is marha kevesen tolják.
Grat az MR 29-hez, sztem nekem az még 5-8 év... Lich-et is félbehagytam, annyira nem érdekel, bár egyre pofátlanabb. Arbit szeretem, de elkezdték erőltetni a nekem nem tetsző játékmódokat, 1-2 naponta ha egyet megyek. Sortie is most csak jackal, OK, új, kicsit vicces, meg hú de erős lett... Durvábbra számítottam. Inkább kellene már több szinten indítási lehetőség, jobb lootért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- iPhone topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- Milyen NAS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest