Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Focus-ra olyan 50+-os ellenségek a jók ahhoz, hogy tényleg értelmes legyen csinálni. Ezért is jó az E/SO. Vagy Equinox/Banshee sleep farm, de azt inkább hanyagolom.
Plusz ahogy mondtam az Eidolon-ok nagyon bejönnek úgyhogy arra gyúrok majd, de nagyon messze állok gear-ben még így is, hogy befektettem pár dologba.
Amp-ok felhúzására is jó az ESO pl. Főleg ha van egy Saryn/Volt bármi nuke, pikk-pakk fent van 30-on főleg booster-rel.
Én már beleuntam ebbe az MR vadászatba. Néha elkap a dolog akkor van vagy 15-20 fegyver amit húzni kell meg pár Frame. Most is lesz sok Frame amit húzni kell meg sok van hátra amihez farmolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad T15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB magyar vbill új akku gar
- Sörpad bérlés rendezvényekre egyszerűen és megbízhatóan
- Jégkár javítás & horpadás javítás fényezés nélkül (PDR)
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz ahogy mondtam az Eidolon-ok nagyon bejönnek úgyhogy arra gyúrok majd, de nagyon messze állok gear-ben még így is, hogy befektettem pár dologba.