Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz 5150head #6561 üzenetére

Nono! a connection-t ne említsd. Vaultra mentünk, nem én hostoltam, de vittem minden kulcsot. Többiek kerestek, én szedegettem, host lost.
    Reconnect, mindenem 0-án. Majd ismét és a vault nyitás után is. Csak a host kapta meg a cuccot, mi meg kullogtunk haza üres kézzel. Igazán nem szeretek csapattal menni, de nem csak ezért. Tegnap derelict exterminate nekem 24 perc volt. Mert szeretem kipucolni a helyeket, hatalmas loot detectel megkeresni, h az a pár -sokszor semmitérő vacakkal pakolt- láda merre van, hogy elérhető. Tudom, h itt rohanás, meg 3 perc kész, de sokszor inkább ilyesmihez van kedvem. Lua-t is sokszor kitakarítottam, de az az egy Octavia cucc még kúszik. :(((

Vik: igen, ezzel a host cserével én is szívtam. Volt duplán credit boosterem, jó köröket mentünk index mediumon, de a 2. után egyik srác lépett. Mi 3-an maradtunk, vittük volna lazán még 1-2 kört. Kilépett, mi meg vártuk, h valami legyen... végül orbiter és az első két körre sem adott semmit. Oxium farmnál is volt, arra is sokszor inkább soloban megyek, nekem az a farm, mert akkor tudom, h ki is viszem.

Új hozzászólás Aktív témák