Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nem kellene, hogy heavy-t üssön. Külön gombra lehet bindelni a heavey attackot. Esetleg azt nézd meg a hogy a keybindinged nincs-e megkavarodva.
#6560) wjbhbdux
Ilyet sose csinálj. Előfordulhat, hogy valamit rosszul ír, vagy rosszul számol, de utólag mindig helyrejön/előkerül a cucc. Lásd pl Empyrean-ban amikor mindenki levélben kapta meg a pontjait utólag, mert valamit rosszul számolt a rendszer. Vagy a railjakcen amikor azt írja, hogy nem kapsz Xp-t (pl fegyvert húzol) de amúgy beleszámolja.
Mondjuk tudok egy ellenpéldát is: Amikor bekerültek a kuva Lichek az első lichem elvitte sortien a rivenem. (azóta javították és ilyen rewardot nem visznek el a lichek) Mivel nem figyeltem és a rivencapacitym fullon volt, amikor megöltem a lichem nem kaptam vissza a rivent. Ez az én hibám is volt.
Szóval ez nem az Ubisoft, ahol ha jön egy connection issue küldi közben, akkor buksz mindent
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPad topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest