- Vezetékes FÜLhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- VR topik
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nyugi, nem csak Te farmoltad ki azokat, hanem sokan mások, köztük én is. Vettem boostert stb. De mivel nem csak mi játszunk a játékkal és az utóbbi időben szinte senki nem játszott railjackel ezért muszáj volt kezdeniük vele valamit.
Ma délután pl örültem, hogy találtam egy olyan csapatot akikkel lehetett menni, mert soloban nem egyszerű Flexat nyomni (pedig párszor letoltam így, mert nincs meg a Pennant meg a Quellor) Mivel volt csapat kb 1-1,5 órával tovább voltam bent, mint akartam. (persze a fegyók nem estek ki - 5% dropchance - meh)
Sajnos ez ilyen, ezt el kell fogadni. De itt legalább nem kell a 0-ról kezdeni. (Mint pl Divisionben ahol agyatlanul nerfelnek/buffolnak a kedves fejlesztők - nem is játszok vele) Ha kapunk egy élvezhető, játszható módot, ahova érdemes visszajárni és játszák is az emberek akkor fene bánja.
Akik sokat tolták azoknak pl úgyis megvannak a fasza Components meg az Arnaments. (pl nekem van 100-as VidarMK3 reaktorom, de esett már 97-es is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)