Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Azért ami jó ESO-n, az nem biztos, h más mapon is jól szerepel. Pl. Mirage-nak az a sugárzó bigyója, vagy Vauban gránátjai mit sem érnek olyan mapon, ahol folyamatosan mész végig. Mögötted meghalnak, OK, csak az pont nem érdekes.
Volt is fura nekem, nézem, h másoknál hasít, nekem nem az esetem. Ash-t (és anno Excalibro-t, Wukongot) azért szeretem, mert alapból imádok kardozni, az abbilitykre nem nagyon támaszkodok, persze segít, de nem abból "élek". OK, Ash-nál a láthatatlanságot és a fatal teleportot nyomom sokat... jah.
Ez is tetszik, h igazán aki akarja, az megtalálja a neki valót.
Nekem nagyon hiányoztak ezek a GunZ után. Sokáig keresgéltem egy ilyesmit. GunZ tele volt csalókkal, grafikailag sem fejlődött, máshoz került, etc..
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GLS
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs