Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát nekem meg mint mondtam a legnagyobb bajom egyelőre a Reactor és Catalyst hiány, mert borzasztóan zavaró, hogy hiába a sok mod nem látom a full potenciált. Illetve ott a sok frame és nem is tudom rendesen használni őket. Loki-ra tettem Reactor-t, de bárcsak a Limbo-ra tettem volna, nekem az jobban bejön. Nagyon OP. Nezha is tetszik nekem, de nem láttam, hogy sokan játszanák.
Mindegy egyelőre rajta vagyok a Nightwave küldetéseken nagyon. Még lehet a halakat is kiszedem.Tegnap ESO-n volt szerencsém Saryn és Volt nuke build-eket látni. Hát kellenek az biztos. Wukong sehol nem volt. Bár még mindig szeretem a Wukong-ot elég sok mindenre.
Ami kicsit aggaszt, hogy a küldetések után grind lesz. Remélem terveznek még küldetéseket a jövőre meg idénre is. Hiába jók a küldetések, ha gyorsan elfogynak.
Ami még kezd megtetszeni(hála a küldetéseknek) az az Operátor. Ami ugye azt eredményezi, hogy kell Focus ahhoz meg Eidolon hunt. Szóval azért szépen fel van itt minden vezetve, hogy mindig legyen progression és valami ami hajtsa az embert. Bízom benne, hogy pár 100 óra után nem lesz unalmas. (Bár ha jön a 2. gyerek akkor majd örülök ha egyáltalán tudok majd játszani)
Jó, hogy mondod Ash-t. Azt is ki kell szednem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest