Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát nekem meg mint mondtam a legnagyobb bajom egyelőre a Reactor és Catalyst hiány, mert borzasztóan zavaró, hogy hiába a sok mod nem látom a full potenciált. Illetve ott a sok frame és nem is tudom rendesen használni őket. Loki-ra tettem Reactor-t, de bárcsak a Limbo-ra tettem volna, nekem az jobban bejön. Nagyon OP. Nezha is tetszik nekem, de nem láttam, hogy sokan játszanák.
Mindegy egyelőre rajta vagyok a Nightwave küldetéseken nagyon. Még lehet a halakat is kiszedem.Tegnap ESO-n volt szerencsém Saryn és Volt nuke build-eket látni. Hát kellenek az biztos. Wukong sehol nem volt. Bár még mindig szeretem a Wukong-ot elég sok mindenre.
Ami kicsit aggaszt, hogy a küldetések után grind lesz. Remélem terveznek még küldetéseket a jövőre meg idénre is. Hiába jók a küldetések, ha gyorsan elfogynak.
Ami még kezd megtetszeni(hála a küldetéseknek) az az Operátor. Ami ugye azt eredményezi, hogy kell Focus ahhoz meg Eidolon hunt. Szóval azért szépen fel van itt minden vezetve, hogy mindig legyen progression és valami ami hajtsa az embert. Bízom benne, hogy pár 100 óra után nem lesz unalmas. (Bár ha jön a 2. gyerek akkor majd örülök ha egyáltalán tudok majd játszani)
Jó, hogy mondod Ash-t. Azt is ki kell szednem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SzoftverPremium.hu
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs