Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz ViZion #6358 üzenetére

Hát nekem meg mint mondtam a legnagyobb bajom egyelőre a Reactor és Catalyst hiány, mert borzasztóan zavaró, hogy hiába a sok mod nem látom a full potenciált. Illetve ott a sok frame és nem is tudom rendesen használni őket. Loki-ra tettem Reactor-t, de bárcsak a Limbo-ra tettem volna, nekem az jobban bejön. Nagyon OP. Nezha is tetszik nekem, de nem láttam, hogy sokan játszanák.
    Mindegy egyelőre rajta vagyok a Nightwave küldetéseken nagyon. Még lehet a halakat is kiszedem.

Tegnap ESO-n volt szerencsém Saryn és Volt nuke build-eket látni. Hát kellenek az biztos. Wukong sehol nem volt. Bár még mindig szeretem a Wukong-ot elég sok mindenre.

Ami kicsit aggaszt, hogy a küldetések után grind lesz. Remélem terveznek még küldetéseket a jövőre meg idénre is. Hiába jók a küldetések, ha gyorsan elfogynak.

Ami még kezd megtetszeni(hála a küldetéseknek) az az Operátor. Ami ugye azt eredményezi, hogy kell Focus ahhoz meg Eidolon hunt. Szóval azért szépen fel van itt minden vezetve, hogy mindig legyen progression és valami ami hajtsa az embert. Bízom benne, hogy pár 100 óra után nem lesz unalmas. (Bár ha jön a 2. gyerek akkor majd örülök ha egyáltalán tudok majd játszani)

Jó, hogy mondod Ash-t. Azt is ki kell szednem.

Új hozzászólás Aktív témák