- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
jóval elörébb tartok mint az ide irógató játékos, kb ugyan annyi játék után..csak elhervasztó h van olyan küldetés ahová egyedül gyenge vagy..már 2 hónapja nem tudom befejezni a zenés küldetést dsem, mert bármilyen frame-el megyek, a 3. körnél mikor jön már segiteni a kocka vagy mi, mindig lelönek a vége elött, elfogy az energia...ésm nem az a gond hogy igy van hanem az hogy elölröl kell kezdeni a barom ugrálást nem a 3. helyröl..
kitgunom is van, de egy lószar az egész, kár volt a befektetett energia..a broken war kardom kb 100x jobb lett ahogy felfejlesztettem, jobb mint a maxos sima ignis....de nem vagyok kardos játékos
tradeltem, meg egyebek..e mondom, itt néma csend volt, mig nem jött az uj játékodsunk azóta csak arrol olvasni mit csinál, ki mit adott neki..itt az a lényeg ha jó klánb vagy, akkor beufógrasz egy küldetésbe amit épp visznek és profitálsz, amit egyedül sosm érnél el...de nem panaszként irtam amit irtam, csak megfigyelésként..ha vissza olvasol kérdeztem egy csomót, snki nem irta, hogy akkor este vmikor menjünk együtt, most meg ezt olvasom a hozzászólásokban hogy itt voltunk együtt, ott voltunk együtt..változnak az idök
de kell a segiség mert kaphatsz lyan modokat amiket 1 hónap alat sem fogsz kiejteni sehonnan, meg olyan fegyót..épp vadásznék 3 v 4 hónapja az ignis wraithre és lám van aki ajándékba kap ilyen dolgot
ami semmiképp nem baj,.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyönyörű Asus ROG strix G531GU-AL347 gamer laptop (2019)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tradeltem, meg egyebek..e mondom, itt néma csend volt, mig nem jött az uj játékodsunk azóta csak arrol olvasni mit csinál, ki mit adott neki..itt az a lényeg ha jó klánb vagy, akkor beufógrasz egy küldetésbe amit épp visznek és profitálsz, amit egyedül sosm érnél el...de nem panaszként irtam amit irtam, csak megfigyelésként..ha vissza olvasol kérdeztem egy csomót, snki nem irta, hogy akkor este vmikor menjünk együtt, most meg ezt olvasom a hozzászólásokban hogy itt voltunk együtt, ott voltunk együtt..változnak az idök