Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz gandalf #6283 üzenetére

nekem sose segített senki, mindent pubon csináltam, és sztem most is simán meg lehet csinálni azt ami kell, csak tudni kell hova menj, haladj, hogy mivel könnyíted meg az egyik feladat után a másikat

haverral elkezdtük a játékot anno 2014ben valamikor áprilisban, ő abbahagyta kb 7-8 óra után, minden nullán volt, dojo meg a karim is cuccokkal, azóta tök egyedül megcsináltam szinte mindent dojoban (kb csak az új pigmensek hiányoznak), építgettem, most húztam fel a railjackem, a "legénység" (kasztok) is majdnem fullos talán 2re kell a 10es szint - most hogy van scarlet spear gyűjtögetem az instrictseket space squadokban - a játékhoz minden adott interneten, leírásokban, videókban, how to build videókban etc. szóval így hogy játszom már ennyi ideje lassan mr29 leszek, célom az h "megéljem" az endgamet, beszedjem steamen az összes acsivmentet

amúgy dióhéjban a warframe, játékmódokra kellenek framek, melyek az adott játékmódra vannak úgymond kitalálva, innentől pedig 1 de inkább 2 olyan fegyver (de lehet 3 is :D) ami magas tieres mobok ellen is hatásos, ha már azt a szintet látogatod ahova kevés az adott fegyver buildelsz újat, pl yt ajánlások után h "ez biza b@szó" vagy éppen tartalmi frissítés után --> zawok, kitgunok, kuva fegyverek szinte mind b@szó!! ha még durvábban kellenek mész sortikat, gyűjtesz riveneket, tradelsz/kereskedsz, hogy aztán még testre szabhatóbb cuccaid legyenek - ennyi a játék, nem kell ide semmi segítség, max egy full kezdőnek esetlegesen olyan modokat adni melyekkel tud kezdeni buildelni frameket, fegyvereket - látogatni baro-t, hogy mikor hoz primed modokat tudj venni Đukátért, ameddig meg nincs itt a faszi, addig is farmolni prime partokat hogy aztán Đukátot tudj belőle csinálni - ez egy ilyen körkörös folyamat, farm ebből farm abból, hogy mindenre jusson, és ha kapsz egy boostert, akár droppal, loginért, vagy éppen event/hétvége végett akkor kihasználni azt, felkészülni ha esik majd egy booster egyszer akkor ráfeküdni, hogy menjen az xp vagy dupla mati... amúgy eddig nem láttam hasznát a mod chance boosternek, de mostmár látom, van 1-2 avionics/mod ami kell még railjackbe, azzal pedig egyszerűbb, de nem csak railjackbe - legyen az fegyver, warframe, companion, minden másba!

szummázva tehát a játék lényege h legyél minél hatékonyabb, minden téren, hogy aztán statisztikailag a lehető legjobban profitálj belőle

Új hozzászólás Aktív témák