- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem igazán kell farmolnom most csak haladni a küldetésekkel, mert amit akartam, azt kiszedtem, főleg most, hogy dupla resource jön. Gyakorlatilag 3 unranked frame áll sorban, 2 primary, 1 secondary meg 2 melee. Szóval azért elég sokat farmoltam a múlt hétvégén meg a héten. Ki is égetett picit, bár élvezem még mindig és még csak most jön majd a nagyja.

Tegnap ki is próbáltam olyat, hogy Bounty, Treasure Hunt(fail is lett, mert nem néztem, hogy időre megy én meg szedtem meg öltem mindent és mindenkit
), meg miegymás.
Meg lettek az Event cuccok is, Alert cuccok is, most boldogság van. Volt nem olyan rossz már maxoson, Reactor-t nem fog azért kapni. Viszont Ignis fog szerintem egy Catalyst-et. Forma-t meg nem vágom még meg, hogy hogy is kéne.
Wukong messze van amúgy mert olyan dolgok kellenek hozzá ahol még nem tartok a játékban és inkább haladni szeretnék, mint taxit kérni mindig. Prioritásom most haladni legalább a Second Dream-ig és minél távolabb. MR 7 megvan, meg hamarosan 8 is és már azért azt tudom, hogy mit hol kell kiszedni meg felhúzni szóval jó lenne picit elfelejteni az őrületes gyűjtést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Brutál AMD minigép: 4,5 GHz Ryzen 7 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), meg miegymás.