- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem igazán kell farmolnom most csak haladni a küldetésekkel, mert amit akartam, azt kiszedtem, főleg most, hogy dupla resource jön. Gyakorlatilag 3 unranked frame áll sorban, 2 primary, 1 secondary meg 2 melee. Szóval azért elég sokat farmoltam a múlt hétvégén meg a héten. Ki is égetett picit, bár élvezem még mindig és még csak most jön majd a nagyja.

Tegnap ki is próbáltam olyat, hogy Bounty, Treasure Hunt(fail is lett, mert nem néztem, hogy időre megy én meg szedtem meg öltem mindent és mindenkit
), meg miegymás.
Meg lettek az Event cuccok is, Alert cuccok is, most boldogság van. Volt nem olyan rossz már maxoson, Reactor-t nem fog azért kapni. Viszont Ignis fog szerintem egy Catalyst-et. Forma-t meg nem vágom még meg, hogy hogy is kéne.
Wukong messze van amúgy mert olyan dolgok kellenek hozzá ahol még nem tartok a játékban és inkább haladni szeretnék, mint taxit kérni mindig. Prioritásom most haladni legalább a Second Dream-ig és minél távolabb. MR 7 megvan, meg hamarosan 8 is és már azért azt tudom, hogy mit hol kell kiszedni meg felhúzni szóval jó lenne picit elfelejteni az őrületes gyűjtést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- Vicces képek
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), meg miegymás.