Hirdetés
- AMD FX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szindikátusokkal várj még, én is korán kezdtem bele, hiba volt...
Az van, h mindenki vkinek a barátja, vkit meg utál. Mások is vkinek a barátai, vkit meg utálnak. Na most ha vkinek dolgozol (felrakod a sigilt, elfogadod a küldit, akármi), akkor aki őt utálja, annál esik a rangod. És van az a szint, amikor ilyen bérgyilkos osztagot küldenek rád: ez történt velünk tegnap, az ancient healerek bumm jöttek, oszt osztottak...
Szal. elején ez tutira nem hiányzik, várnék még vele. Mellesleg a modokat meg lehet venni platért, szal. végül felesleges is.
Lesznek majd küldik, amiket szindikátus rangtól függetlenül megkapsz, ilyen a new loka shrine és a last gambit a perinéktől.Endora tipp: secondary-t sokáig nem használtam, sem sg-t, ezekből ami nem sárga, az mehet endoba. Rengeteg duplád lesz, van, amiből jó ha van több, majd tapasztalod, de a többi endo.
Credit: küldik... majd eljutsz a Gabii-ra, survival. Első 5 percre ad 22-28k-t. Kezdetben ennél gyorsabb nincs. Később lesz a neptune-on index, nem tudom, h be tudlak-e vinni, ha igen, akkor dőlj hátra, lesz píz lóvéra

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest