- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Tavaszi hardvernyitány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szindikátusokkal várj még, én is korán kezdtem bele, hiba volt...
Az van, h mindenki vkinek a barátja, vkit meg utál. Mások is vkinek a barátai, vkit meg utálnak. Na most ha vkinek dolgozol (felrakod a sigilt, elfogadod a küldit, akármi), akkor aki őt utálja, annál esik a rangod. És van az a szint, amikor ilyen bérgyilkos osztagot küldenek rád: ez történt velünk tegnap, az ancient healerek bumm jöttek, oszt osztottak...
Szal. elején ez tutira nem hiányzik, várnék még vele. Mellesleg a modokat meg lehet venni platért, szal. végül felesleges is.
Lesznek majd küldik, amiket szindikátus rangtól függetlenül megkapsz, ilyen a new loka shrine és a last gambit a perinéktől.Endora tipp: secondary-t sokáig nem használtam, sem sg-t, ezekből ami nem sárga, az mehet endoba. Rengeteg duplád lesz, van, amiből jó ha van több, majd tapasztalod, de a többi endo.
Credit: küldik... majd eljutsz a Gabii-ra, survival. Első 5 percre ad 22-28k-t. Kezdetben ennél gyorsabb nincs. Később lesz a neptune-on index, nem tudom, h be tudlak-e vinni, ha igen, akkor dőlj hátra, lesz píz lóvéra

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest