Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
@wjbhbdux: thx, majd meglesem.
nem baj, indexet is bevállalom soloban, wuprime is bírja a verést, meg az ő taktikájukat használom, megspécizve: pici cold, utána odaverek a földre a galatine-val, majd lefújom, amíg tápászkodik, a cold+gas+status odabasz, pajzs sem izgatja, kész. Csak a botok bénák, a végén láttam, h 21-18-ra nyertem csak.
2× 9 bigyót vittem be, meg a végén párat. Jó, h néztem az időt.Szvsz. a bossokkal az a baj, h ha multiba megyek, akkor a felénél lépnek be, odateleportálnak, lenyomják, kilépnek. A legtöbbet megcsináltam szólóba is, a repülős vek volt a legnehezebb, mert energiát leszíjja, lőszer meg elfogy... de lenyomtam, igaz eltartott egy ideig, mire a kis gruntokból "kivertem" a szükséges mennyiségű lőszert...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest