- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Nyx nekem se jön be. De van aki Octaviával istenszerű, nekem az is macera...
Frost is erős, akár tanknak is jó. Limbot én speciálisan a derelict kulcsos pályákra használom, illetve spy küldetés mester, de minden másra is jó. Khora azért tetszik, mert lehet úgy macskát használni, hogy van mellé robot kísérő is (mert a Carrier robotocska nélkül megáll az élet...). Ezt megcsinálhatnák egyébként csak úgy minden frémhez, akkor rögtön nem kellene használni a sztázist folyton. És Khorának lenne 2 macskája...

Tanknak szerintem Inaros az alap, mert nem igazán függ se shieldtől, se energiától. Bármi más frame bajban van ha elfogy az energia, mert kikapcsol a pajzs (Rhino is ilyen...), nem mennek a képességek, de Inaros 8000 fölötti hp-val nem nagyon foglalkozik ilyen apróságokkal...
Összességében érdemes kipróbálni minden frémet, mert úgy jön az XP, és csak úgy derül ki, hogy neked melyik jön be igazán. És célnak se rossz, hogy minden frémet begyűjts ami van.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest