Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
Extractort csak akkor tudsz letenni, ha minden küldetést megcsináltál az adott bolygónál. Ott van egy egy szám jobbra fent azt hiszem, hogy mondjuk 7/11, akkor még 4 küldetés kell.
Négy pötty nem tudom mire gondolsz. Ha piros akkor Ázsia...

Excalibur..ajajajaj. Nekem a mainem, elég nehéz bármit mondani, mert szegényt állandóan változtatják.
Röviden a Slash Dash sokat nem, Super Jump se. Radial Blind jó, de magas szinten gázos, mert ha bármi mögött (ellenségek egymás mögött is!) van akkor nem hat. Radial Javelin működése bugos per pillanat, valami látni kell neked, de az ellenségnek is tudnia kell rólad kombináció, de elég rejtélyes.Később, bár szerintem sokat nem ér, RJ augumentekkel, állítólag egész jó közelharcost csinál az Excaliburból. Próbálkozásaim nem igazolták.
RB build (range, efficiency build):
Fleeting Expertise (Vault mod), Streamline, Stretch + amit akarsz. Nekem a 3 pajzs + életerő mod, Thief's Wit (látom a az itemeket) és Rush (gyors mozgás)---Excalibur---
Clan Haven Prime
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest