- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth adapter(ek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Na most rohantam egyet egy olyan lombikkal ami az éjszakai bogyókból épült. A reaktorhoz érve csak X-et kért, de lehet, hogy ha több fajtád van választhatsz, ezt nem tudom. Elfogadta, de aztán jött a tréfás dolog, mert meg kell védeni egy ideig a reaktort.
Aztán kapsz egérutat. A reaktor százaléka meg megy feljebb. Azt hiszem minél nagyobb annál több pontot kapsz. Én így hirtelen meglepődésben 10%-nál leléptem és 10 pontot kaptam ha jól emlékszek. Elvileg minél több kivonatból csinálsz lombikot és többen teszik bele a reaktorba annál nagyobb a hatás. De csapattal még nem néztem.
Éjszakain mentem először ott számolva volt az ellen. Most mentem megint, most nappal volt ugye, itt viszont folyton jöttek. Nem tudom, hogy a lombik miatt volt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán kapsz egérutat. A reaktor százaléka meg megy feljebb. Azt hiszem minél nagyobb annál több pontot kapsz. Én így hirtelen meglepődésben 10%-nál leléptem és 10 pontot kaptam ha jól emlékszek. Elvileg minél több kivonatból csinálsz lombikot és többen teszik bele a reaktorba annál nagyobb a hatás. De csapattal még nem néztem.