Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Na most rohantam egyet egy olyan lombikkal ami az éjszakai bogyókból épült. A reaktorhoz érve csak X-et kért, de lehet, hogy ha több fajtád van választhatsz, ezt nem tudom. Elfogadta, de aztán jött a tréfás dolog, mert meg kell védeni egy ideig a reaktort.
Aztán kapsz egérutat. A reaktor százaléka meg megy feljebb. Azt hiszem minél nagyobb annál több pontot kapsz. Én így hirtelen meglepődésben 10%-nál leléptem és 10 pontot kaptam ha jól emlékszek. Elvileg minél több kivonatból csinálsz lombikot és többen teszik bele a reaktorba annál nagyobb a hatás. De csapattal még nem néztem.
Éjszakain mentem először ott számolva volt az ellen. Most mentem megint, most nappal volt ugye, itt viszont folyton jöttek. Nem tudom, hogy a lombik miatt volt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán kapsz egérutat. A reaktor százaléka meg megy feljebb. Azt hiszem minél nagyobb annál több pontot kapsz. Én így hirtelen meglepődésben 10%-nál leléptem és 10 pontot kaptam ha jól emlékszek. Elvileg minél több kivonatból csinálsz lombikot és többen teszik bele a reaktorba annál nagyobb a hatás. De csapattal még nem néztem.