Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz Szőrös  #7217 üzenetére

Nekem van egy olyan érzésem, hogy lehet valami abban, hogy aki amerikai/orosz géppel megy, azok nem a legjobb játékosok. Amióta javítottak a német gépek gépágyúján / realizálni kezdték a szövetséges gépeket, előfordul, hogy 3-4 gépet lövök csatánként - SB -ről beszélünk - úgy, hogy a mi csapatunkban van még 3-4 ember aki lőtt, míg az ellenséges csapatban 1-2 ember lőtt 1-1 gépet. A múltkor volt, hogy én lőttem 6-ot, a másik 4-et a többiek lőtték le, és az orosz/amerikai oldalon nem volt kill, csak az egyik nooB-25 szedett ki 5 tankot.

Ezt azzal lehet magyarázni, hogy aki szenvedett eddig a német gépekkel, az mára olyan tapasztalatot szerzett, hogy a jobb pontosság / hit detection miatt lazán legyőzi azokat, akik direkt az OP gépekkel repültek a sikerélmény miatt, és most nem tudnak mit kezdeni a reálisabb gépekkel.

Itt realizálódni látszik az összeesküvés elméletem is :D Pár hónapja beszélgettünk a klántársaimmal, hogy vajon mi az oka annak, hogy a német repülőket kezdték el legelőször kidolgozni, azok kaptak először normálisabb flight modellt, a szerencsétlen Bf109 F4- et pl. volt, hogy hetente 2X patch -elték ilyen hibajavításokkal, hogy picit orrnehéz volt, nagy sebességnél picit rosszabbul fordult, stbstbstb, és a többi Bf-109 is kapott ilyen nagyon finom FM hangolásokat, amelyekkel először rosszabbnak tűnt, de 1-2 kör után rájött az ember, hogy nem is rosszabb, csak meg kell szokni és jobb lesz. Aztán elgondolkodtam, hogy ha én csinálnám a játékot, akkor a kedvenc gépeimmel kezdeném a sort. Igaz, hogy így eleinte nehezebb lesz azoknak, akik ezekkel játszanak, de ha majd sorra kerül a többi gép, akkor fordul a kocka, és nekik lesz sokkal nehezebb, mert nem lesznek hozzászokva ahhoz, hogy melegszik, átesik, nem fordul, 1-2 találattól szétszakad darabokra, stb. Most pont ez történik. Tehát lehet, hogy a fejlesztők a német gépekbe vannak belebuzulva?! :U

Új hozzászólás Aktív témák