Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Ki43iii-t kiherélték nekem rendesen. 45 percnyi üzemanyag alapból...
300 felett szakad a flaps, stb. Mindegy, szót sem érdemel. -
Fel
addikt
válasz
munnergep #8293 üzenetére
Változtattak az AP lőszerek "viselkedésén". Nincs már olyan roncsoló hatásuk, mint korábban, hanem egyszerűen csak kersztülrepülnek mindenen (vicces mikor látja az ember, hogy oldalbaver egy tankot, majd a lövedék a túloldalon gellert kap a földön...).
Főleg az APCR és szubkaliber lőszerek használhatatlanok (mivel még csak nem is gyújtanak..). Szerintem ez nem csak a német tankokat érinti, hanem a teljes jatékmenetet borítja, mindhárom nemzetnél. -
Francia91
veterán
Nem tudom mi lett a patch óta, de az F8F-1-et nem tudom úgy használni, ahogy eddig. Mintha nem mászna annyira... Norway mapon olyan 2000 m körüli Air Start van, folyamatos WEP-pel 300 km/h-val nyomulok felfelé, olyan 5000 m-en vagyok, mikor felettem kb 1000 m-rel Ta 152 meg Bf 109 K4 repülget... B-17G-vel esélytelen minden pálya, az első pár percben darabokra szednek, főleg mikor 2-3 db Ho 229-es jön rám egyszerre...
-
munnergep
senior tag
Nálam a német tankok is pihennek egy kicsit, 26 lövéssel mindenét lebontottam egy shermannak, kill assistt, utána kigyújtottam egy másikat, 4 kritikus majd egy lövéssel kiszedett. Ja meg az egyik foglalásos pályán a murika kb. fél perccel előbb ér a foglalható ponthoz.
Elég volt.
Tudom, én nem tudok játszani. Meg rossz topikba is írok -
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #8291 üzenetére
Újabb japánpihentető patch. Majd 1.51-ben, talán.
-
Malibutomi
nagyúr
Amúgy viccesek gazsiék. B17G 6.0 mehet jetek ellen...esélyes.
B-29 7.0 úgyszintén. Igaz a B29 ha odaér, akkor vége a meccsnek, csak erre nem sok esély van. -
RG4L
őstag
Annyira jó lenne a J2M-hez végre egy jó FM.
-
Francia91
veterán
B-17E gépen lett 2x7,62 mm-es MG az alsó fertájon a 12,7-es helyett.... Csak lestem, hogy nem ilyen hangja volt ennek
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #8285 üzenetére
Szép
1-2 bomba besült azért
Hogy tesztelted? Megvettem goldért a gépet + fejlesztést, vagy már kifarmoltad? -
Fel
addikt
válasz
Francia91 #8284 üzenetére
Yay!! Akkor már majdnem annyi lőszer van benne, mint 2-3 verzióval ezelőtt...
-------------------------------------------------------
WT, én így szeretlek... (nem)
Mentem egy tankos RB-t. Csata indul, elkullogok a Sörmivel egy jó kis fedezékhez peek-a-boo-t játszani, jön az ellen, kilövök egy tankot, visszaguruláskor egy másik ellen kilő. Pech... Kicsit még elidőztem spectator módban (megint nincs szabad körbenézés...khmm), majd kilépek és tadaaam: 4 percig zárolva az összes legénység...
Mi a f.sz szükség van erre?! Tényleg nem értem miért is jó ez..
-
Malibutomi
nagyúr
HÖHÖHÖ
-
Francia91
veterán
Örömmel látom, hogy az F8F-1 200-zal több töltényt kapott
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi #8280 üzenetére
Itt is igen, és délután 1-ig szerver karbantartás.
-
Malibutomi
nagyúr
1.47 released
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
donmackó #8277 üzenetére
Jaja, azokkal próbálgattam én is. Amúgy azt figyeltem meg, szinte senki nem próbálja meg a játékosok SPAA-it kiszedni, csak én voltam olyan elvetemült, hogy a tankok helyett azokat próbálgattam. A rekord 4 volt, meg 3db AI SPAA. Nagyon OP-k így, hogy tele van AI SPAA-kkal is, a repülőknek rohadt nehéz a dolguk, kib*szott Sztár Wórz.
-
Fel
addikt
Létezik az, hogy febr. 12-től a mai napig nem volt elérhető a dev szeró? Majd minden nap ránéztem azóta, frissítés többször is jött, de belépni nem lehetett. Fórumon persze semmi hír a 12-13-i nyitáson kívül..
-
donmackó
addikt
Másnak is feltűnt hogy a War In Mid Air eventen ha az SPAA feláll valamelyik hídra, akkor nem lehet lebombázni? EZ bug? 200 méterről eresztettem neki az 500 kilós és még akkor sem sikerült. Többen írták a battle chat-ben bugosak a hidak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #8271 üzenetére
Na takarodj
, adod itt nekik az ötleteket basszus
Eleve , jön a T54 (1949) na , ki örül ?
-
Malibutomi
nagyúr
höhö még jó hogy a B-29-et teszik be és nem a B-36-ot
-
olcsii
aktív tag
sziasztok
költöttem a játékra, és megvettem az amerikaiaknál, fw 190 a8 nagyon piros gépet
németnél csak a P47 vettem meg bár nem szeretem mert nem tetszik a hangja meg nem forog egyáltalán, de acél lövedékkel nagyon könnyen kiszedi az ellent. ki is szedtem vele 10 gépet
japánoknál vettem ugyan úgy egy fwt. meg az oroszoknál a p36.
amúgy már tier 3 ban járok az amcsikkal, németekkel, oroszokkal. a japánt britet csak msot kezdtem el mert a haveromat sikerült rá venni hogy játszom a játékkal
majd játszhatnánk szakaszba, ha gondoljátokinkább csak árkádban játszom, mivel realisticban sok a semmit tevés(uncsi)
tankoknál tier 4 a németekkelcsak szimulátorban tolom
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8254 üzenetére
Köszi, na majd nézek valamit... vagy ha neked nem kell, add el nekem.
Kikészít a bénázás Event-ben, pedig nagy élmény repülni szim módban. Minden esetre a legutóbbi meccsen BF110C-vel 2 gépet kaptam le. Célon tartani egérrel szinte lehetetlen. Akkor van szerencséje az embernek ha az üldözött fordulóba kezd, mert akkor elé célozva (persze akkor nem látod az enemyt cockpit-ből), érzésből eleresztesz egy sorozatot. Azok a rohadt SBD-k jól bírják a skulót, sokat kell beléjük adni, de pl az IL2-esek könnyen hullanak.
Ezt a meccset amúgy az koronázta meg, hogy a Marder-ral 2x mentem be, mind a 2x felborultam, azé haltam meg. Persze segíteni senki nem jött. -
RG4L
őstag
Azért gyerekek, a J7W1 elég bika egy gép. Tengerszinten ment, szép lassan zuhanva kezdtem el üldözni a Tempest II-vel, ami amúgy se egy lassú gép, közeledtem-közeledtem, végig redline közelében hajtottam szegény gépet, aztán egyszer elkezdett távolodni.
Már értem, miért szerettem az a masinát ennyire
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8254 üzenetére
A BearCat-ek a legjobb amcsi gépek, amivel játszottam eddig. Német gépek ellen a leghatásosabb jószág!
Nem tudom, hogyan sikerül felforralnod, nekem csak kb 15 perc folyamatos WEP után kezd forrni a motor, amit rohadt ritkán teszek vele....
Ha nem tudsz bánni vele, az a Te bajod, véleményem szerint a legjobb jenki masina. Mondjuk én 760 fölé ritkán megyek, nem is volt még olyan helyzetem, hogy szükségem lett volna ekkora sebességre. Ha valami után nem tudok menni, azt elfogadom, és nem erőltetem. Spitfire gépekkel sem erőltetem a hirtelen fordulásokat 600 km/h felett, mert tudok róla, hogy nem bírja, ennyi! Tanuld meg a gépek használhatósági határait, és játssz azokon belül. Nem szidom én sem a gépeket, mert mindegyiknek más az erőssége és más a gyengepontjuk.De azért az i-185 (M-71) ritka szar gép
. Szerintem miután azzal repülnél pár meccset, nem szidnád a többi gépet
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #8258 üzenetére
Ez realisztikus, a Tempest II picit 900 felett töri a szárnyait.
-
Malibutomi
nagyúr
Kipróbáltam nekem 890 körül tört le a szárny.
-
Találtgyerek
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8252 üzenetére
Katasztrófa, az 1B bearcet hamarabb felforr mint egy BF109 , és 800-nál szét szakadt fordulás nélkül egyenesben.... régen 860 volt a szakadás porrá nerfelték ezt a gépet is bezzeg a szarfirerek.....
@PAtr0n: Nem pedálos 10-ig használtan van sztem , de egy X52 pl jó lehet de ahhóz nincs pedál csak Z tengely , de Z tengelyes a F.L.Y.5 is 18 újonnan és nagyon jó a célra (tapasztalat , az van nekem is , csak játék tudás nincs hozzá
)
-
PAtr0n
addikt
Tudom volt már róla szó de akkor is, egyre jobban rá akarok kattanni a Sim módra, hála a vegyes tankos repcsis sim eventeknek. Legutóbb BF109 E3-mat vertem a kifutón a földbe, mert egérrel katasztrófa irányítani. A lényeg, hogy leszálltam vele, de felszállni már nem tudtam. Szóval, mondjatok fasza botkormányokat nagyjából 10k-ig. Ha kicsivel megy fölé az se baj. Pedálos lenne a cél.
-
Eagle16
addikt
A hurrikán
Néha nagyon nem szeretem, de ha értelmes ellenfeleket kap (nem +1 BR-eseket), akkor elég komoly azért. A replay is megvan.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #8246 üzenetére
Biztos van különbség a repült nemzetek játékosai között, ez vitathatatlan. De azért az is látszik, hogy a németként és japánként repült gépek bizonyos tierben eléggé gyengének vannak csinálva. Sokat lehet vitatkozni ezen, de az tény, hogy a csapatmunka mindig a legfontosabb.
Amúgy nagyon látszik az is kik játszanak, és milyen nemzettel. -
Francia91
veterán
Nem egyszerű a németek ellen, de ez nagy részben a csapat miatt van. Míg az amcsi/brit csapat szanaszét, addig a németek együtt mennek. Sokszor maradok egyedül épp ezért 4-5 német ellen, és így bizony nem egyszerű a dolog...
A gépeket nézve viszont én jobban érzem bizonyos területeken a Spit-eket és F8F-eket. Emelkedésben felveszi a versenyt a német gépekkel simán, ráadásul le is fordulja az összeset. Ha nem egy 2-3 fős csapattal találom szemben magam, akkor aránylag egyszerű dolgom van.
A csapaton sok múlik, rengeteg! Általában én be szoktam állni egy bombázó közelébe védeni, vagy kísérni. Németekkel szeretek játszani, mert szólok, hogy segítsenek, és 2-3 csapattárs is jön is. Amcsi/brit csapatnál ilyen nem nagyon van. Pedig én is megyek segíteni, ha vki a közelemben van, és látom, hogy megy rá az ellenség.
Eddig azt tapasztaltam, hogy a német és japán csapatok együtt dolgoznak, segítenek is egymásnak.
De ez csak az én személyes tapasztalatom. -
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8237 üzenetére
Próbálj meg higgadtabb lenni. Ez a játék még ér annyit úgy érzem, ellenben a másikkal amibe néha tévedek 1-1 körre,de csak azért, mert haver nemrég kezdte, és még bele van buzulva, így Platonn-ba legalább röhögök 1-2x, és nem veszem komolyan.
Ha nagyon nem megy, le kell rakni napokra, aztán újra vissza, meglásd jobb lesz higgadtabb fejjel nekiállni. Ja és a prémet folytasd, szerintem előnyös. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8239 üzenetére
Én soha nem vettem észre ilyen jellegű különbséget. De mindegy, ameddig az új matchmakinget nem vezetik be, ez a játék kb halott. Nagyon hosszasan tudnék róla írni, de valahogy nem vesz rá semmi, hiszenm semmin nem változtat.
Inkább az már izgalmasabb hír, hogy RB repcsiknél is lesz "lehetőség" mixed csatákra, ha nagyon nincsen játékos az egyik oldalon.
Jöjjön a csudijó kis A6M5 otsu ellen egyszerre Griffon Spit, Tempest, F8F, Fw 190D, La-9, Yak-15/17 és még Bf 109K is, hogy karcsú legyen a sor!
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8235 üzenetére
Még mindig itt tartunk, hogy idegesítjük magunkat a játékon? Igen, a Griffon Spitek kb. mindenben jobban, mint a Bf 109G, és? Tudod, hogy találkozni fogsz velük a meccsen belül, hiszen ugyanaz a BR környék.
Nem fogom ezt hosszasabban taglalni, egy valami mondok még: németeknél felejtsd el a 30mm-es fegyverzetet, használd az MG151-et és sikered lesz (air target ammo).
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8235 üzenetére
Megértelek, de.... te folyton arra panaszkodsz, hogy a németek fosok, Francia91 britként meg sokszor kikap németektől és japóktól. Akkor hogy is van ez?
Viszont 1 valamire tudok gondolni amit a ti screenshot-jaitokból látok, ami mocsok dolog, és a WG játékainál egyértelműen megfigyelhető: hogy nincs prémium számlátok, ergo szopat a játék. Nyílván a gépek emelkedésére nem lehet igazán hatással, de ki tudja mire van. Nem akarok összeesküvés elméleteket szőni, de vannak olyan tényezők amik azt súgják, van alapja.
Javaslom szánjátok rá a pénzt, és legalább 1 havi prémet váltsatok, vagy ha már játszottatok azzal, és akkor nem tapasztaltatok ennyi "igazságtalanságot", akkor gondoljátok e megérné e újra költeni a játékra.Én már elég régóta játszok prémmel, ha jól számolom több mint 1 éve folyamatosan, és bár voltak pillanatok amikor szemétnek éreztem a játékot, mégis most azt kell mondjam, eléggé kiegyensúlyozottnak érzem. Az igaz, hogy rég repültem, mostanában bele vagyok buzulva a tankokba, de meg fogom próbálni őket...
Esetleg más is leírhatná a tapasztalatát a prém/nonprém témában, hogy ő mit él meg ezzel kapcsolatban, kíváncsian várom.
-
Micsurin
nagyúr
Most már leírom , küldjenek a módik ahova akarnak.... leszarom , GAIJIN ELMEHET A BÜDÖS F@SZOMB@ ! most lett elegem , letölt 6-7mb-t a játék , 1, meccs , 2. , 3. , 4. ÉS minden egyes tetves büdös körön a fullos G10 (pod nélkül) szarfire mk.XVI , mk.IX , griffon az összes szarfire : Legyorsulja , én vagyok 6k-n , ők felettem 1-1,5-el , 2 golyóból szaggatnak én ha mind a 65 30mm rájuk eresztem akkor sincs SEMMI bajúk
halál értelmetlen ebben a játékban bármi féle német technikával menni
itt is az amcsi faszopóság van , mert az a piac tejjel , ezért nekik mindent lehet OP szarok stb....
Egyáltalán szándékoznak valamit a DM-el kezdeni ? vagy csak ontják a Koreai h. amcsi bombereit , a papír / prot. tankokat ?!.....érdekes mod tegnap nem találkoztam ilyen jelenségel.....
tegnap zömében , ma még a napi szorzó sincsen meg
-
Micsurin
nagyúr
Nap lúzere , IL4-el addig várt míg vége nem lett... sok értelme van így a játéknak , de komolyan erre lett volna meg a 2x-em jó lett volna
(U2 alapon is egész faszányos gép
)
szrk.: Lag3-ba viszont kellet 200 darab cnn , ilyen a Messer szériával soha ne fordult elő
láttam , hogy sebzi , olyan lyúkacsos volt DE SEMMI
a végén meg talált egy fát mert lekaptam a farok vezér síkot
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8230 üzenetére
Közben beugrott. A karácsonyi eventen, amiről beszélsz (2014
), az I-301-et és az M8A1-et lehetett megszerezni. Francia két módon szerezhette meg a DB-1-et:
1) WT születésnapi eventjén (november 1.).
2) VKontakte eventen, ami mostanság volt pár hete (valami 7 win kellett és kitölteni egy kvízt a VK.comon). -
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8222 üzenetére
Játék, de mikor a kill-re mész, és direkt kib@zik veled, mert tudja, hogy vége lesz...
Én legalább a gép utolsó leheletéig küzdök, ha látom, hogy jönnek rám. Ráadásul a Do-217-esen ott van a 13 mm-es lövész, amivel szedtem már ki én is nem egy gépet...Már egy hónapja leredukáltam a WT-t heti 1-2 alkalomra, kell egy kis pihenő a sok hülye után. De az amcsikkal most sem tudok normális meccseket menni. 2 perc alatt ledarálják az egész csapatot, én meg szívok egyszerre 4-5 gép ellen... Remek esélyek
. Ha oroszok ellen megyek, akkor rendre kapok IL-28-asokat, egyszerűen nem bírok velük, egyetlen lövéstől darabokra szakad az F-80C, meg minden más. most kb csak az IL-28-asok elkerülése végett tértem vissza a Tier 4-es propelleres gépekhez...
-
Francia91
veterán
Spit-tel üldözök egy Do-217M-et vagy kb 20 percen át (Britain map), mire utolérem, kiugrik a gépből... Fel tudnak az ilyenek agyilag b@szni... De mennyi ilyen van, mikor utolérem, kiugrik a gépből
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Francia91 #8218 üzenetére
Az G6 , de a G10-nek ritkán találok ellent , néha egy egy combósabb griffont benyelek azért
Mai művek: (HUD-ot kitudom venni ?
kellenek háttérnek
)
amikor a Buffaló alatt elszálltam ÉS túléltem nem kartam elhinni , hogy nem kocoltam le
(most ne azt tessék nézzni mennyire más tier
képeket lőni mentem be
)
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8217 üzenetére
Azért a fullos F8-F-emmel meg tudom őket fingatni rendszeresen
Én csak a G6-osig mentem el, ott meguntam, hogy az összes Spitfire, F8F-ek és F7F-ek folyamatosan a fejem felett repkedtek, kvázi alig volt esélyem előlük menekülnöm. P-51-eseket gond nélkül aprítottam, de a többi ellen kevés volt a G6-os, hiába volt fullra fejlesztve -
Micsurin
nagyúr
G10 egy tetves hentes , végre kezd alakulni mingyárt vannak rá podjaim , de 2x13 + 30mk108 ez egy daráló , ha a K4 ugyan ilyen szerintem én itt fejezembe a fejlesztgetést és megyek át élmény repkedésbe
IDE nekem a G14 MOST
németel kezdtem , abba hagytam , új akk ---> amcsikal kezdtem , majd angól , majd japán , majd megint amcsi és most a németek , ők szerintem a legnehezebben tanúlhatóak de minden rá szánt percet vissz adó nemzet
-
KaLeun
senior tag
Kipróbáltam. Mivel valamiért nem jól jeleníti meg a 1366x768 felbontást, így kissé meglepett, hogy a natív FHD-ban full fapadon max. 20fps-em van (míg a nagy rivális fejlett renderén, max látótávval 35-40).
Irányítás az arcade-ben nagyon "érdekes", ugye a realistic és a szim nem ilyen? Néhány dolog rettentő illogikusra és bonyolultra sikeredett (végül is minden megszokható), még a klasszikus (nem a WoT-ra gondolok) bevált/megszokott dolgokat is megváltoztatták. Látom a tk, lökdösődés, anyázás és egyéb idiotizmus (pl. hídról leugratás) itt is megvan.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
superecneB #8211 üzenetére
A: ha elég gyors vagy , lánc kerékre lősz , leszkad, lebénúl , egy helyben pörög , megkerülőd h gyorsabb vagy mint az ütege és segbe lővöd ,
B: turret drive = torony forgató motor , ha el lővöd , akkor nincs torony mozgás , megint csak megkerül , és a kölök halott
B: Cannon Barrel = cső , ha a közepébe betalálsz párszor jó esélyel meghal , 1 lővés és felrobban vagy már telővésedtől szét hasad , onnantól kezdve nem tud lőni amig meg nem javítja , DE ha javít nem mozog , meg kerül ergo ismét halott
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi #8208 üzenetére
Vagy , leláncolod majd megkerülöd, esetleg a turret drive / cannon barrelt elintézzed
-
superecneB
őstag
válasz
Malibutomi #8208 üzenetére
Ezzel a német prüttyögővel akkor is nehéz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
superecneB #8207 üzenetére
Hát kella jobb lőszer, és oldalról kell lőni a többieket. Plusz nem árt ha tudod mennyi a lőszered átütése, és mennyi a tank páncélja amit lősz.
-
superecneB
őstag
Van itt olyan aki szeret tankozni?
A kis német gyorstüzelővel próbálok érvényesülni de nagyon kevés sikerrel?
Milyen távolságról érdemes lövöldözni?Megsorozom a tankot és jelzi a találatot, de +2 ponton kívül semmi, majd rámfordítja a tornyot és 1 hittel elintéz.
Mi a gond?
-
Micsurin
nagyúr
Van rá bármi esély , hogy ez az "Event" bekerüljön rendes játékmodként ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest