- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8197 üzenetére
De az hogy jött össze??? Nem találok elfoglalt prémium Do-t egyik nemzetnél sem. Érdekes.
Nekem meg megvolt a játékban töltött életem mondhatni első és legnagyobb élményű Simulator csatája, igaz ez félig tankozás, de akkor is:
Poland pálya, sim event, mondom kezdek a berakott Ju 87D-5-tel. Kis repkedés után próbáltam felmérni a helyzetet, és hogy hol is vagyok pontosan. Ugye itt most air start van, szóval kis könnyítés. Rögtön az elején próbáltam a pálya széle felé húzódni, hogy még véletlen se kapjak a pofámba enemy-t. Ez részben be is jött, nem jött senki, de aztán az kellett kiderítenem, hogy merre is lehetnek az ellenséges csapatok, mert sok időt elöltem a pálya széle felé húzódással. Mindeközben egyik csapattárs finoman megjegyezte, hogy miért nincs air support. Nem válaszoltam, lévén égett a pofámról a bőr kezdő sim gépes létemre, másrészt a levegőben kellett a Ju-t tartani, ami sim irányítással elsőre nem olyan könnyű. (aztán később rájöttem hogy nem vészes, egérrel sem, de kéne az a bot, meg pedál!).
Szóval nagy nehezen a tó felé vettem az irányt, ahol láttam, hogy van pár gép ami gyanúsan repked, de nem mertem konfrontálódni, ezért visszafel vettem az irányt, majd később aújra a tó/város felé fordultam. Akkor kifigyeltem, hogy egy IL2-es épp egy havert bombáz, rétapadtam, és a sikerült a szárnyvégét lecsípnem, pár másik lövéssel a fél szárnyát aztán. Első kill, nagyon örültem a fejemnek. Ebből,a fordulóból, a mezőn megláttam egy SPAA-t és sikerült elsőre kibombáznom, bár ejtett rajtam pár sebet, és a replayen végignézve láttam, hogy egy másik is sorozott (persze játékben csak a becsapódó lövedékek hangját halottam). Sajnos így mind3 bombám elfogyott, a reptérig meg nem volt kedvem viszamenni, így újabb célpont utánb néztem, amit meg is pillantottam egy P47 képében, de hiába tapadtam rá, ugye nem ecsetelni, hogy sokkal gyorsabb volt, így elhúzott a fenébe. Mindeközben ismét becsapódó lövedékeket halottam,így a Ju 87 jól fordulását kihasználva, fordulni kezdtem közben oldalt az ablakon célt keresve, szépen lassan meg is pillantottam egy újabb IL2-est, aki a vadászatomat felhagyva egy BF110-et fogott üldözőbe. Rátapadtam, beadtam neki egy lövést szárnyra, amire ő kitérő zuhanásba kezdett, de sikeresen elélőttem, és letéptem a szárnyát. Ezután vettem észre, hogy a motorom fekete, és overheated felirat ijesztget... pár mp. után leállt a tudomány, és meg soft landing-ot hajtottam végre a mezőn. A kill a az SPAA-é lett, aki az első SPAA kibombázása után sorozott. (Itt megjegyezném, hogy én nem adnám meg a kill-t abban az esetben ha a pilóta le tudja soft landing-al tenni a gépet.)
Az i-re a pontot csak az tette fel, hogy leszállás után bejöttem a Pz. IV H-val, kiszedtem egy sörment egy lövésre kb., 1km-ről (ammo rack), aztán benyomultunk szinte egyszerre az enemy bázisára és nyertünk. Jó kis csapat volt, sok ilyet még!Szóval ez volt a mi nap nagy élménye, számomra mérföldkő, mert elterelgettem egy repülőt egérrel full controls módban... később kipróbáltam tezst repüléssel is a gépet, fel is szálltam vele, é le is tudtam rakni.
Colos1 mit szólsz?Szerk:
Micsurin látom neked is élmény volt a mai nap SB event-ben
Engem is egyre jobban megfog. Eleve az izgalom, hogy mit fogok látni sniper módban, és mikor lőnek seggbe.... huuu. Innentől kezdve Arcade-ot csak Tier 3-ig játszok, abban jobban lehet haladni.
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon kezd megfogni ez a szimulátor mód
De megint az a nyomoronc bot az ami Friendly lett , nem tudtam , hogy barát vagy ellen , lőtt rám leszedtem ÉS ITT JÖN A FRICSKA , volt mögöttem egy G2 , azt lőtte a szentem , valahogy addig bénáztam míg bejött a 37mm barack vetőm elé a G2 , ellőttem vagy 15 lőszert mire eltaláltam és akkor szét esett , majd volt még pár perc (KB 5 hátra) foglalták a B-t , írja az egyik csapat társ légi "szem" igen jól jönne , repkedtem , nagyon élvezetes volt , közben ha német tankot találtam szóltam a csapatnak , végül meg próbáltam molesztálni egy Wirbelbind vagy Ostwind nem tudtam felismerni de a megy magokkal nem sokat értem , a 37-es meg a G2-vel való szerencsétlenkedés közben elakadt valahogy , kicsit meg csipkedett , de éppen , hogy elkaphatta a gépem szélét mert még csak nem is kezdtem elfüstölni , nem változót az irányítás sem stb , szóltam a csapatnak , majd kisvártatva a 105-ös M4-ünk pontot tett az AA sorsára , közben valahonnan előkerült egy másik messer is , azt nem ismertem fel , F4 vagy G2 nem tudom mi volt , de 2 percig nem volt rajtam mert egy igen kedves P47 jobb létre szenderítette , rám lőni nem tudott , a csapat társamon látszót , hogy velem ellentétben nem a 3. meccse volt
Olyan jó , hogy simben mintha nem értelmi fogyatékosokkal , Önkéntes 10 éves Rambo kölyökkel vagyok körbe véve
Ha a sima SB is olyan mint ez az Event , nagyon tetszik a dolog
De azért elég poén volt , addig szerencsétlenkedtem amíg csak lett valami
szrk.: a Friendly-t miért nem számolja Aircraftnak ?
Há lelőttem nem ?
-
Micsurin
nagyúr
Ilyet még nem koppantam
Event , Simulator mondóm belevágok ! Yak9-T , felszáll , cirkál , láttok egy Do-t , mondóm német , én orosz , tűz , 1 37mm , talál , lezúhan , wtf friendly bot , most akkor mi van ?
-
erikke17
őstag
Na ma már unlockolva lett 2 orosz jet, Yak15 és La15. Itt ugyebár még csak test flight lehetséges.
Yak15 jó lesz szerintetek vagy inkább La15 legyen?
Kipróbáltam mindkettőt, érdekes Yak15 felszállása erősen fickándozik és sodródik oldalra...
La15 kicsit lomhábban fordul de gyorsabb, Yak15 pedig ennek az ellenkezője...
MiG még nincs meg mert előtte levő gépet ki kell fejlesztenem, hogy test flight-ra mehessek vele...
-
RG4L
őstag
Hát azért ez így nem igaz. Nem egyszer volt, hogy nyertem 10-15 RB-t sorban, azóta is szokszor megesik, az össz winratem pedig 60%, amin még lehetne ugyan javítani, de nem rossz így se. Valahogy az emberek, és köztük én is, jobban szeretjük sajnáltatni magunkat és elmesélni a szívásokat
-
Francia91
veterán
Szutyok, de az ingyenes javításokat kihasználom
. Amíg van Free repair, addig repülök vele. F-82-essel is csak addig repültem, azóta elő sem vettem
F-84B-nél 3 sikertelen felszállás után feladtam. New Guinea és Hokkaido pályát adott be, ott pedig esélytelen vele felszállni... Mint anno a P-80-assal volt -
Francia91
veterán
F-84B-nél végre rájöttek, hogy rövidebb kifutón lehetetlen felszállni....
Preparation of landing Hokkaido pályán air starttal indul ez a gép mostmár. Hányszor összetörtem csak ezért a gépemet -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8182 üzenetére
Na na na, nyugi van. 1.47-re lesz elvileg DM javítás, tudnak róla stb, ennél többet nem tudok mondani se én, se pedig a fejlesztők.
Miután 1-2 hétig főleg csak tankoztam, vagy ha kihagyok pár napot RB repülésből, én is totál amatőrnek szoktam érezni magam. Tegnap pl. sorozatban 6 meccsen nem szereztem egy killt se, mert... pancser voltam és nálam ez amolyan kizökkenek a játékból alapon megy, mert előtte ugyanezzel a géppel (Tempest Mk.II) 1,5 killt átlagoltam meccsenként. Javaslom, hogy repülj most a Spit Mk.22/24-el vagy az F8F-1B-vel. Ha egyszer maxra fejleszted, nem lesz nagyon ellenfeled, szinte csak az Fw 190 D-k, amik meg tudnak izzasztani. Na mindegy, tarts pihenőt, gyere vissza 1.47-re.
szerk: hupsz, majdnem kihagytam a J2M3-at, na azzal is rommáver mindent kb., ami ellen megy.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #8182 üzenetére
Ez hihetetlen , G6 , 3x30mm , griffon jön szembe csak 7mm maradtak , és szarrá lő , én meg láttom , ahogy a 30mm hüvelyek peregnek ki a podok alján , és a gép közpén a spitfireről meg pattog a lőszer , csak PATTOG
semmi sérülés , csk pattog le a francba , kész , most lett uninstalálva a saját egézségem érdekében
-
Micsurin
nagyúr
kész most lett elegem , csak vesztek , G10 , 1 találat minden a farokba megy , hátsó vezér síknak annyi leesek , full F7F csapat ellen , mind 1000+ méteről lő , jöna a MAUS , B29..... kész kiváncsi vagyok mikor hadja itt a játékosok nagyja ezt a szart..... semmi értelme megint , 10-ből 7 vereség , nem kell ez nekem , inkább egy görbe este a haverokal mint ide bármi prém vagy valami , volt 2 hét kihagyásom nem tudom mi történt azóta de nyerni képtelen vagyok , amikor meg az MkVc a G10-em amivel lendületben mentem , emelkedés közben (ő emelkedet az én magaságómra , és én voltam lendületben) beért az volt az este csúcs pontja.....
ezt a kis szart nem tudják meg csinálni.... ha németel megyek csak németek látszanak , amcsival csak a németek és a japánok nem , barátaimal megtudnánk csinálni (ismerjük annyira a c++....)
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #8175 üzenetére
Aha.
Csinos lesz, BR 6.7 RB-ben és SB-ben, azaz szinte folyamatosan jetekkel fog találkozni. R2Y2 kaja lesz, de a J7W1 is meg fogja izzasztani a drágát, ráadásul szép nagy dög, azaz nem lesz nehéz eltalálni
Viszont picit aggasztó, hogy azzal a 18 bombával milyen pusztítást tud majd csinálni, ha egyszer egyáltalán olyan helyzetbe kerül, hogy ... Ha pedig úgy adja a meccs, hogy sikerül ledobnod egy full adag bombát, akkor vajon le lehet majd szállni vele rendesen? Volt annyi eszem, hogy ne próbáljam ki...Viszont picit elszomorító, hogy a britek semmit nem kapnak... értem én, hogy majd egy egész patch az övék lesz, de akkor is, azt a nyomorult Sea Fury-t betehéttek volna már igazán. Japánnak ez a prémium jószág, a J2M4 Kai Raiden nem rossz, habár flight modellben ugyanazt kapta szerintem, mint a J2M3. Én azért reménykedtem, hogy az A6M5 Ko bekerül a rendes fára és akinek megvolt, az kapja helyette a váltást, valami húsos gépet, de egyelőre semmi.
Ami azt illeti, megint nem vitték túlzásba az egészet. Amcsiknál két új gép, ebből egy teljesen úgy modell, a B-29, az A-20 újradolgozott (csinos lett), a B-57B pedig "csak" módosítás.
Németeknél Bf 109 G-14 szintén nem egy nagy munka a többi G modellből kiindulva, az Fw 200 Condor pedig szép és jó, de nem nagy cucc. A D-5 Stuka módosítások viszont királyak, nagyon.
Oroszoknál a korai (1941-es) IL-2 szintén nem egy nagy munka és az La-5FN-t újradolgozták, mint 1.45-ben az Aradot.
Japán ugye kapta ezt a copy-paste Raident amit majdnem 4000 goldért vesztegetnek majd, ezzel sem foglalkoztak sokat.
Értem én, hogy a tankok majd sárbaássák magukat, meg kinyitható cockpit és lámpa bele, távcső meg vezetői nézet, blabla.
Ez kevés még nagyon, remélem azért valami még jön a patchleírásba, mert ... így egy 5 évbe még bele fog telni, mire végeznek az ASAP cuccokkal... és akkor nemsokára majd brit tankok, meg hajók, meg a tököm tudja, lassan az lesz, hogy minden patchben, azaz 2-3 havonta nemzetenként 1 gép és 1 tank.
-
Malibutomi
nagyúr
Hmm vajon a B-29 tényleg 18x1000lbs bombával érkezik?
-
RG4L
őstag
válasz
Francia91 #8172 üzenetére
F8F-1B-vel mentem egy párat ma, és ugyanez... F7F-ek elmennek fűnyírózni, a többiek egyszerűen csak pancserok/vakok, akármi, és egyszerre üldöz 5-6 Spit meg egy Tempest.
De a legjobb mikor egyszerre 3-4 Meteor van körülötted, mert elfogytak a tahó csapattársai. Mert nekik az fasza, ha szépen egymás mellett repülnek B-24-essel. Csinos meg minden, de ... na mindegy, ettől az agyam eldobom.
-
Francia91
veterán
válasz
erikke17 #8171 üzenetére
Én már egy hete nem nyomom, egyszerűen elegem lett. Csak vesztes meccs, általában egyedül maradok 4-5 V 1-ben. Meg szinte az összes meccsnél 58 perc környékén ad be a meccsbe, esélyem sincs emelkedni a többi fölé, hiába van jól mászó gépem. Ha lent maradok, akkor egyszerre 5-en jönnek rám...
Ma bemerészkedtem egy meccsre B-17G-vel. Szemből 2 Ta-152H meg 1 Me-410 B6/R-3.... Egyik Ta-152-est kiszedtem, Me-410 Critical hit-et kapott, de a gépem szárnyak nélkül maradt... Szinte a 3 legnagyobb tűzerejű német gép jött egyszerre. De vadásszal is így járok. Hiába vagyok Spitfire géppel, ami jól fordul, egyszerre 3-4 ellen nem bír az ember. Főleg mikor a csapatot 2 perc alatt ledarálják, aztán boldoguljak egyedül 5-6 gép ellen -
erikke17
őstag
Ez katasztrófa...
Egy hétig nem jutottam WT elé, ma első 3 meccs elvesztjük. Most újra próbálkoztam 4-el szintúgy, utolsó majdnem meg lett de az is elúszott. Természetesen szép pontszámokkal. Mindez ugyan úgy tankos részben is egyszerűn nem tudtam ma nyerni fel is adtam mára...
-
Micsurin
nagyúr
huhu , ha aconként nem csak 1 lenne felhasználható a topik fele meg gazdagodna (vagy jól berúgna ha sőrt is elfogadnak
) de csak 1 kód / acc , szemét Gaijin
jön a Maus ha ?
akkor holnap kéretik az F35 Lightning II (fighter), és egy A10 Warthog (attacker)
és irány a modern éra.
téll , van valami modern vadász gépes mmo cucc ?
-
vhw
addikt
10k Golden Eagle kupon érdekel valakit?
-
RG4L
őstag
Redditen van infó a War Thunder kívzről, amivel garantáltan lehet nyerni két ingyen prémium repcsit (LaGG-3-23, román He 112 és DB-7).
-
Fel
addikt
A Ju-87D-5 fog kapni két géppuskagondolát: [link]
Az egyik verzióban 2x6 db 7.92-es MG81 (amilyenekkel a hátsó lövész is soroz), a másikban 2x2 db MG151/20 lesz, a már meglévő 2db 20 mm-es mellé. Hmm... -
RG4L
őstag
válasz
SSJPeter #8162 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nem ma kezdtem a játékot és a prémium fiók sokat segít. Jobb, mint a Tempest Mk.V, meg én nem adnék ki annyi aranyat azért a prémium gépért, akkor inkább 190 D-13-at vennék csomagban.
Egyébként mindennel repültem, ami a Tempest Mk.II előtt van. Általában úgy csinálom, hogy amikor egy géphez sikerült megszerezni minden fejlesztést, akkor váltok a következőre.
-
gradient99
tag
Sziasztok! Egy problémával fordulnék hozzátok, a játék supportja nem tudott segíteni, de talán valakinek volt itt hasonló problémája. Na szóval, arról lenne szó, hogy amikor vége a csatának, akkor kikapcsolt magától a gép, szó nélkül, pont a csata végén, minden alkalommal, tegnap jött valami frissítés, azóta a csata közepén kapcsol ki, a support már javasolta hogy nézzem meg Furmarkkal a videókártyát hogy hevül-e túl, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Valaki valami ötlet?
-
RG4L
őstag
Gyerekek, aki teheti, szerezze meg és kezdje el nyűzni a Tempest Mk.II-t. Csoda egy masina. Ugyan rögös út vezet az engine injection fejlesztésig, ami a legfontosabb, és nem is olcsók a fejlesztések, de megéri.
-
maross
nagyúr
ha valakit erdekelne, 5 darab 10k-s kodom maradt még kicsivel a szokasos ar alatt.
-
SSJPeter
őstag
Bakker ez talán életem legjobb performance-a volt mind technikailag, mind taktikailag, de megint kevés volt, pedig 3 fightert is leszedtem.
Én pedig mindent megtettem úgy érzem, sérülten harcoltam ráadásul.
Az a kérdés, hogy hol volt a csapat többi többi tagja?
Ezt a replayt el is mentem, ebben a gémben pro-nak érezhettem magam végre, pedig nem vagyok az.
-
-
SSJPeter
őstag
Hát sajnos én is, mivel nem vagyok nagyon jó pilóta, jobb híján főleg bombázókra szoktam rámenni, bármennyire is szégyenletes dolog...főleg a németekkel persze...
Mondjuk én a német oldalról is rühellem a norvég pályát, akármit csinálok 10-ből 8 meccset elbukik a német csapat...szerintem azért mennek rá jobban a bombázókra azon a pályán, mert szeretnének egy kis sikerélményt azon a mapon is...de eléggé esélytelen...
Más:
Nem tervezik véletlenül bevezetni a független tolóerő vezérlést, ha a gépen legalább 2 motor van?
Én Saitek X55 Rhino-val nyomom és azon van lehetőség független tolóerő vezérlésre, de a játék sajnos nem támogatja.
Legalább szimulátor módban be kellene vezetniük szerintem. -
RG4L
őstag
Már olyan közel vagyok, hogy befejezzem az 57mm-es ágyúval felszerelt Mosquitot, erre megkapom vagy 3-szor sorban a norvég pályát... ahol persze, az egyetlen "farmolható" rész ilyen:
Sikerült is kiirtanom vagy 10 AAA-t, nem tudom, hogy hogy, de sikerült, erre megjelenik mögöttem két Bf 109 G-10 és egy Me 410 A... Tényleg ennyire fontos egy árva Mosquitot megtámadni, vagy ennyire sikertelenek a játékosok, hogy bármit megtesznek egy-egy ingyen killért?
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
superecneB #8142 üzenetére
Csak a repteri szokott, a szanaszet levo AA nagyon ritkan.
-
Francia91
veterán
válasz
superecneB #8140 üzenetére
Nekem minden egyes loszer szamit, ezert megyek csak olyan celokra, amik pontot ernek. AA-ra nem pazarlok loszert
Nem mondtam, hogy rosszul teszed, ez csak az en nezopontom -
Francia91
veterán
válasz
munnergep #8137 üzenetére
Igen, amiben a legtobb "incendiary" van. Ma jatszottam Ki-84 ko -val, ott emlekeim szerint MG-ben az "Ammunition Belt" van a legtobb, azt is hasznalom, cannon befuzesre nem emlekszem. Amcsiknal az M2-es es M3-as Browningban kivetel nelkul Ground Targets befuzest hasznalok, gepek ellen is tokeletes, ha pedig ugy kivanja a helyzet, akkor lehet a Light Pillboxokat es Medium Tankokat pusztitani. Sokszor a csapat csak az AA-t lovoldozi mazsaszamra, nem veszik eszre, hogy egy darab Ticket pontos sem er
. Ilyenkor en elkezdem a tankokat es LP-at pusztitani, ha mi allunk rosszabbul.
(#8138) PAtr0n
Nekem eleg surun sikerul, de csak a Yak-okat, i-185 is szeret egni. Lehet, hogy csak jo helyre talalok be, bar vadaszoknal nem szoktam annyira erre figyelni, csak bombazoknal, hogy hova lovok. -
munnergep
senior tag
válasz
Francia91 #8136 üzenetére
Amik a legtöbb "incendiary"-t tartalmazzák, ugye? Mert én egy ideje szinte minden repülővel rászoktam, hogy ezeket teszem be és kicsit tovább kell lőni, de garantált, hogy elkezd égni. A japánok le is égnek rögtön, de az oroszokat még sosem sikerült teljesen kiégetnem
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
gradient99 #8132 üzenetére
Hmm , ha skillkel és később aratni akarsz akkor: Angol (forduló harc) és Német (kiváló gépek 1-től 1-ig , energia harc ,lehengerlő tűz erővel
) Ja az oroszokról... Lagg (a "bece" neve magyarul: Fából készült Garantált Koporsó , itt meg OP mint elefánt a porcelán boltban..... )
más: Ma egy Mig15 nagyon dicsérte anyámat
Korea , halál G-s voltam a sabreval , fordulók a mig fele (csak a kör vonalakból vettem ki , hogy mig és ellen...) de mivel hot fekete voltam a Sabreval a nagy sebességű fordulótól , olyat kócoltam vele
Pedig én SOHA nem rammolok szándékosan , és véletlen is ritka , de most
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8132 üzenetére
Azok is, ami nagyjából reális. Az orosz gépek nagyja is eléggé éghető cucc volt, de mégse szeretnek kiégni.Ki érti ezt...
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8130 üzenetére
Oroszok túlságosan erősek. A szokásosnál jobban sebeznek, és több lövést viselnek el, ráadásul rengeteg gépük átfordul a seggén enyhén szólva, annyira jó flight modellt kapott. (Oroszok a fejlesztők, ez gondolom sokat elmond) Ha valóban fejlődni akarsz, és skill-esedni akkor nem velük játszol elsőnek.
-
PAtr0n
addikt
válasz
gradient99 #8127 üzenetére
Mi a kérdés? Ugyanis a tapasztalt játékosok is tudnak neked segíteni ha valami kérdésed van.
-
gradient99
tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki Arcade módban szokott játszani, és kezdő(majdnem kezdő) gépekkel van? -
Francia91
veterán
Mostanaban a P-51-essel tudok menni 2-3 killes meccseket, plusz szoktam rendezni a Light Pillboxokat es Medium Tankokat is (meg is lepodtem rendesen
). Pedig kb fel eve hozza sem nyultam ehhez a gephez, annyira megutaltam
. Mondjuk azert nem art hozzatenni, hogy nem torok a magassagokba, csak a Norway mapon szoktam felmenni, a tobbi palyan 2000 m alatt repulgetek, szinte kivetel nelkul talalkozok odalent attackerrel vagy bombazoval, mikor mindenki mas 3-4000 m kornyeken jar mar
. De igy nem magasan hasznalva nem olyan rossz masina, raadasul tetszik, hogy olyan 350-380 km/h kornyeken is lehet Combat allasban a szarny. A tobbi gepen is szoktam Combat-ra tenni, de csak 4-5 masodpercig, amig feltetlenul szukseges, nem probaltam meg, hogy mennyi ido mulva szakad le, de sok gepnel mar 290-310 kornyeken villog, hogy csukd vissza. Viszont 5-6k m kornyeken a Bf 109-esek mar lefordulnak, azt vettem eszre...
Sebaj, csak egy kis szosszenet volt reszemrol. Most egy picit kezdem megint megszeretni ezt a gepet, a sebessege nagyon rendben van, a lenti szferaban sikerul jol hasznalnom
-
RG4L
őstag
-
munnergep
senior tag
Német, amerikai, angol.
Japánoknál megtanultam, hogy nem hagyom el a csapatot: vagy velük pusztulok vagy nyerünk.
Oroszokkal egy ideje nem játszom, mert kb. 75%, hogy nyerünk valahogy nincs kedvem csak statot javítani, a gépeiket nem szeretem repülni.Amerikaiaknál a csapat elmegy fordulózni japánokkal vagy yakokkal, illetve kilövik egymást az elején vagy csak birkák.
Németeknél én szoktam külön utakon járni, általában 2-3 kill meg is van, de aztán egyedül maradok, az okát nem tudom.
Angoloknál ha spittel vagyok akkor:
1.maradok fűnyírózni, mert úgy is lefordulom ami jön, de általában csak hulló csapattársakat látok és vége a meccsnek.
2. néha felmegyek az űrbe, de mire felérek csapat sehol.
Ha tempesttel megyek, akkor irány a magasság, de az eredmény ua., csapat eltünik elég hamar.Hozzáteszem, hogy ez csak pár napja van, eddig azért ilyen nem volt. Azért kérdeztem, hogy történt-e valami vagy csak ezt adta a gép?
Illetve nekem nagy problémám, hogy általában én érek oda mindenhova elsőnek, akár a legmagasabb pontra, akár a legtávolabbira, de mindig belefutok valami ellenséges csoportba, ami néha instant halálhoz vezet. De ez az én hülyeségem, nem ide tartozik.
-
munnergep
senior tag
Már vagy a 20. vesztes meccsen vagyok túl, mindegyik forgatókönyve a következő: felmegyek 4-5e méterre, akkor már a csapat fele halott, majd hirtelen 8 az 1 ellen. Aztán négyen egyszerre darabokra szaggatnak. Ennyi. Néha küzdök 1-2 kill összejön, de ez a max. Van most valami vagy csak ez egy ilyen nap?
-
RG4L
őstag
Sajnos semmit nem találtam, miszerint az M2 hatásos lett volna tankok ellen. Könnyű tankoknak biztos komoly sérüléseket tudott okozni, ha eltaláltak vele akármit is.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8115 üzenetére
George, John B., Shots Fired In Anger, NRA Press (1981), p. 404: By World War II, the M2HB had been designated as a dual-purpose anti-aircraft and anti-vehicular weapon for motorized, armored, and infantry divisions; the designation "anti-vehicular" included thin-skinned and lightly armored vehicles, as it was already recognized by 1940 that the .50 M2 AP round would not be useful against modern medium or heavy tanks.
-
Francia91
veterán
Browning M2-essel eddig kizarolag hatulrol tudtam kiszedni a Medium Tankokat. Azt tudom, hogy a 12,7 mm-es Berezin orosz MG oldalrol viszi a Light Tank-ot, mediumot nem probaltam meg. Me-410 50 mm-ese viszi a Heavy Tankot, de eddig csak szembol sikerult megcsinalni es ritkan, nagyon pontosan kell betalalni vele.. Tempest (Vicker P) oldalrol is viszi a Heavy Tankot siman
-
Francia91
veterán
válasz
D.Orion #8108 üzenetére
Ilyenkor mar kedvem sincs emelkedni, tudom, hogy majdnem minden ellenseg felettem lesz. Inkabb lent maradok, es lelovom a tankpucolokat. Amugy jo ez a 12,7-es M2-es Browning. Medium tankokat szoktam a Spitfire Mk XVI-vel kiszedegetni, a csapattarsak meg kerdezik, hogy Spitfire-el hogy a francba szedem a tankokat
-
Francia91
veterán
Az A6M3 mióta ilyen fos, hogy pillanatok alatt felforr az olaj? Semmi WEP, de még 90%-on is melegszik tovább az olaj.... Eddig nem volt ez ilyen gép
-
Francia91
veterán
Tudom, hogy szarul emelkedik, ezért a pálya széle felé kezdek el emelkedni, majd olyan 5000 m környékén veszem az irányt a pálya közepe felé. Meg nem minden F7-F szokott odafenn lenni, szoktam 3000 m alatt is találkozni jópárral, olyankor meg jólesik megüldözni és lelőni őket
A Tempest-tel amúgy ritkán megyek 2000 m fölé, szinte csak a Norway mapon szoktam felfelé menni. Más pályákon inkább a földi célpontjainkat szoktam védeni, pár bombázót és attackert mindig sikerül találnom, míg mindenki más odafenn szórakozik. Tu-2, Yer-2 és IL-10 rendszeres vendég odalent, ha ruszkik ellen megyek, japánoknál is G8N eléggé tipikus 2500 m alatti szegmensben, Ho.229 és Do-217 a németeknél. Meg ha letéved egy-két vadász, akkor elkapom. Nem szeretek ezzel a géppel magasban lenni, biztos lesz egy pár ellenfél mindig felettem -
RG4L
őstag
válasz
Francia91 #8102 üzenetére
Persze, mert a Tempest egy rohadt gyors gép, ez már látszik a Vickers P-n is. Viszont, emelkedésben köze sincsen a Tempest Mk.V-nek az F7F-hez, ahogy a Griffon Spitekhez se, avagy totál más kategória a kettő. Hozzávetőlegesen 2 perccel később ér fel a Tempest Mk.V 7000 méterre, mint a Spit Mk.24 és F7F.
-
Francia91
veterán
Én egy kb 60%-ban felfejlesztett Tempest Mk V-vel eléggé meg tudom szorongatni az F7F-eket sebességben, pici különbség van köztünk. szerintem fullosra fejlesztve már komoly ellenfél leszek nekik (sebességben, harcmodort még tanulnom kell, ez a Tempest eléggé eltér az eddig megszokott repülőktől
)
-
RG4L
őstag
válasz
morkhorsont #8098 üzenetére
Üdv megint!
Próbáltam megindokolni a nyers stílusomat, rengetegszer szívtam már japánnal és tényleg eljutottam arra a szintre, hogy már nem vesz rá a hajlam, hogy játsszak velük. 1.47-ben kapunk Ki-44-et elvileg, illetve összesen lesz 5 fajta különböző J2M a játékban, majd azokat megnyúzom. A napokban befejeztem a Spit Mk.22 fejlesztését ászra, párszor repültem csak japánok ellen, ahol A6M5-öket kellett nevetve lőnöm. Szarul éreztem magam, mert 3-at is kiszedtem gond nélkül.
Jók a japán gépek, de nem mondanám, hogy a legjobbak, több dolog miatt is, de ez hosszú sztori. Egy valami viszont az esetek nagy százalékában jó a japán csapatokban. Mégpedig a csapatmunka és az alapvető pilótai képességek. Szerintem az amcsi/brit pilótákhoz képest kiemelkedőek, mivel annyira overtiered gépekkel harcolnak, hogy egyszerűen hozzászoktak a szituációk kezeléséhez, avagy egy jó Zéró pilóta addig fogja kerülgetni a támadásaidat, amíg nem olyan helyzetbe hoz, hogy te legyél verve. Ha a BR rendesen lenne belőve, és egy szinten lenne az A6M5 az F6F-el, akkor gondolj bele, milyen mészárlást tartanának. Egyébként az F6F képes szinte mindenben tartani a tempót az N1K2-vel, de mégis japán oldalra szól a +3.0BR.
Inkább nyilatkoznék az F7F-ről, nekem ugyan nincsen kiászolva, talán 3 meccset ha mentem vele, de megannyit ellene. Hokkaido azóta a "kedvenc" pályám, mióta percekig üldöztem majdnem minden egyes meccsen egy-egy Tigercatet a teljesítményben maxos Griffon Spitemmel. De amikor az amúgy is másik kategóriába illő géppel képesek olyanokat írni chatbe ezek a pilóták, hogy miért nem vállaljuk a headont velük, vagy amikor kivárják, hogy teljenek a percek a meccsből, majd megjelennek a reptered felett hárman egyszerre... a Griffon Spitek rohadt jó gépek, az emelkedésük egy álom, gyorsulásban nem a legjobbak, végsebességük is van, fegyverek is jók, de még ez is képtelen tartani a tempót az F7F-ekkel. Talán a Tempest Mk.II-t kéne nyúznom, de azzal 40-50 meccs, mire vállalható állapotba hozom a gépet teljesítményben.
Azon a bizonyos meccsen úgy emlékszem, hogy volt a Zéró, akiről beszéltél, voltam én, aki mentem utánnad a Raidennel, volt egy prémium 190-esünk és egy Ki-61 hei, ez az utóbbi kettő fűnyírózott, és csak akkor jöttek oda érted, mikor már "leüldöztelek" a magasból. Nem rossz a Raiden még ezzel az összelegózott flight modellel sem. Azért tudtam csak felemelkedni a magasságodra, mert ahogy írtam, ott 7000 méter körül/felett már annyira nincsen lemodellezve a fizika, hogy egyszerűen szenved a gép, ha fel szeretnéd húzni az orrát emelkedésbe. Szóval beértelek, és ott már egyáltalán nincsen különbség az emelkedések között, mert mindegyik szenved. Nagyon jó példa rá a játékban lévő Ta 152 verzió, ami kifejezetten nagy magasságokra tervezett gép, ahol pedig használhatatlannak bizonyul több dolog miatt is, egyik az, hogy olyan magasra fel se tud menni, kettő pedig, hogy ott általában nincsen senki, ezáltal nyílvánvalóan kis-közepes magasságokban kellene megállnia a helyét, szerinted mennyi esélye van pl. egy La-9 ellen?
Én is minden nemzettel játszok, mindig azzal, amihez kedvem van. Már csak az utolsó Tu-2-es verzió hiányzik, és ezzel meglenne az összes propelleres gép a játékban. Minden nemzetnél van jetem, de még csak az R2Y2 V1-el foglalkoztam rendesen, ki is fejlesztettem ászra, de elég undorító módon tette be a Gaijin ezt a gépet a játékba, ha megvan és mentél vele pár meccset, biztos tapasztaltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest